Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme semnal S21

(Subiect creat la: 15-04-2024 10:33 PM)
1071 Vizualizări
ioana1196
Apprentice
Opțiuni
Buna, am.un Samsung S21 5G de aproximativ 3 ani, iar de 3-4 luni a inceput sa faca probleme cu semnalul, intial am zis ca e de la cartela, si am schimbat cartela, apoi am sunat sa imi refaca setarile la cartela operatorul de retea, acum de cateva zile am schimbat operatorul si aceeasi problema, nu imi citeste cartela, sau o citeste foarte rar, se intampla sa sun si sa mi se inchida apelul dupa cateva minute si sa scrie ca nu este disponibila nici o retea sau nu este inregistrat in retea, am pus cartelele pe alte telefoane si nu am probleme cu semnalul. Nu mai am nici garantie la el, am sunat la Samsung, au spus ca sa ii dau resetare din fabrica i-am dat si resetare si tot degeaba.
Tin sa mentionez ca telefonul nu a fost scapat in apa sau trantit, tot timpul are bumper de silicon si folie de sticla, este intretinut.
De la ce ar putea fi si ce as putea sa ii fac? 
Am umblat si la setari, am pus pe modul 3G, am incercat si cu 2G, tot degeaba, am dat si resetare retea. 
7 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut. Mai mult decât o resetare la valori din fabrică nu ai ce să îi faci (și asta nu a rezolvat problema). Probabil este o problemă hardware, ar putea fi antena sau cititorul SIM. Trimite-l într-un service autorizat.
ioana1196
Apprentice
Opțiuni
Multumesc frumos, deci trebuie schimbat telefonul, speram sa nu, dar se pare ca alta varianta nu este.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
În general dacă este o problemă software, acesta se rezolvă după o resetare la valori din fabrică. Poți încerca la un service să vezi cât ar costa reparația și așa poți decide dacă merită sau nu reparat.
Gigi1966
Apprentice
Opțiuni
Nu merge modulul de la antena ,trebuie schimbat. Dar nu prea găsești meseriași. Toți zic să schimbi placa baza. Eu am aceeași problema.
0 Aprecieri
Gigi1966
Apprentice
Opțiuni
Modulul de la antena [semnal]
0 Aprecieri
Gigi1966
Apprentice
Opțiuni
Am aceeași problema și miau zis că e este modulul de la antena.
Trebuie schimbata placa baza.
0 Aprecieri
ioana1196
Apprentice
Opțiuni
Intre timp mi-am luat altul, am fost la un service cu el si mi sa spus ca e prea costisitor sa il repar si ca nu se merita, mi-am luat intre timp un S24, ca tineam mult la faptul ca S21 era micut si confortabil de tinut in buzunar si in mana. Dar nu sunt deloc multumita de baterie, imediat se termina si nu prea am timp sa folosesc telefonul, probabil daca ar fi folosit mai intens nu pe la mijlocul zilei nu as mai avea baterie la el.
0 Aprecieri