Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Acces fisiere s23plus

(Subiect creat la: 05-04-2024 09:27 AM)
302 Vizualizări
ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Bună ziua, nu știți dc nu merge aplicația medlife? Sau trebuie eu din telefon sa selectez cv? M am tot uitat și nu stiu ce sa mai fac ...am dat permis la toate în aplicație dar nu apare fisiere.. am întrat în telefon dar la fisiere imi arata nici o aplicație permisa și nu ma.lasa sa dau permisiuni...decât în bara de jos unde scrie cu albastru vedeți mai multe aplicați...iar aici nu mi apar aplicatiile mele instalate ...ce pot sa fac?? La alții merg la o pr ce are iphone

image

image

image

image

13 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. In mod normal ar fi trbuit sa iti ceara permisiunea de a accesa fisierele atunci cand ai folosit-o prima data. Dar daca te uiti in recenziile de de la aplicatie in Google Play, sunt mai multi utilizatori cu aceasta problema si raspunsul este tot timpul cam acelasi, sa trimita un email cu problema aparuta, sau sa isi verifice email-ul pentru rezultate. Cel mai probabil aplicatia nu este compatibila cu toate versiunile de Android sau are o eroare. Incearca sa ii contactezi pe cei de la MedLife.

Eventual poti incerca sa o dezinstalezi, apoi sa o instalezi din nou si sa vezi daca nu cere acea permisiune cand accesezi rezultatele.

ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Am dezinstalat și la fel..am dat și email la cei de la.medlife..1712300034124.jpg
0 Aprecieri
ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Dar aici dc imi apare asa? 1712300091538.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca dai pe permise, nu te lasa sa alegi nimic?

ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Nu...nu ma lasă să apăs...doar acolo jos unde scrie vezi mai multe aplicații...iar acolo când dau nu apar toate doar astea1712302150549.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mda.. eu zic ca e de la aplicatie 😞
Au mai fost probleme de genul cu aplicatii medicale.

ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Iar aici nu mi apare sa se deschidă în pdf oare deaia? Cum pot sa fac sa se deschidă în format pdf? Trb sa instalez cv?1712301397280.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Dar ai instalat Adobe Acrobat Reader sau alta aplicatie care stie sa deschida PDF-uri? In ceea ce priveste lista aceea cu 0 permise / 0 respinse este vorba de dreptul de a accesa doar fisierele de pe dispozitiv, dar aplicatiile care au nevoie de asta sunt in lista cu drepturi mai largi, cea de a accesa fisierele de pe toate dispozitivele de stocare atasate la telefon.

In mod normal aplicatia trebuie sa isi anunte intentia de a accesa fisierele pentru a intra in acea lista. Cel mai probabil nu o face si de aceea nu primeste acces. Alte setari nu ai ce sa modifici. Trimite-le email sa testeze pe modelul tau de telefon, mai ales ca nu esti singura in situatia asta. 😁

Cel mai probabil folosesc un API mai vechi care nu este compatibil cu ce ai tu.

ioanamaria
Explorer
Opțiuni
La cn sa trimit email? Cei de la medlife?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Da, ei fac aplicatia. Sau in fine ei sunt in contact cu cei care fac aplicatia.

Eu am instalat aplicatia, dar cum nu am cont si nici rezultate nu pot testa.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Problema provine de la aplicație 100%.
Înainte de One Ui 6.1 problema exista ?
Daca nu, posibil aplicația nu este optimizata pentru versiunea ta software.
0 Aprecieri
ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Da și înainte.. de câteva luni..posibil de la software..
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Sigur aplicația nu a mai funcționat după un update.
Ori update care a provenit de la telefon, ori de la aplicație .
0 Aprecieri