Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Părerea mea despre modele de telefoane Samsung, Huawei și IPhone.

(Subiect creat la: 13-02-2021 09:35 AM)
1158 Vizualizări
agafitei1iulian
Journeyman
Opțiuni
Doar mie mi-se pare că Samsung e mai bun decât toate modele de telefoane??? Am avut un Huawei P40 lite și nu avea serviciul google,era cam greu sa fac rost de aplicații, dar am făcut,nu recomand noile modele de telefoane Huawei,de Iphone nu știu ce sa zic,nu am avut,dar din câte am auzit se sparge repede,te face mai închis la ten și bateria se descarca mai repede,dar recomand cu încredere toate dispozitivele Samsung!!!🥰😇🤗😊😌
29 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Pare destul de tânăr, la 14-16 ani. La vârsta asta sa nu te poți exprima corect, coerent și concis reprezinta o problema. Nu are nevoie de luat ușor ci de o trezire la realitate.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles 🙂

0 Aprecieri
agafitei1iulian
Journeyman
Opțiuni
Am avut mai multe telefoane,dar eu am vrut să-mi spun părerea despre acele 3 modele.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Ok, de apreciat dorința ta de a ajuta viitorii clienți. Ca idee, in momentul in care îți exprimi o părere la modul de review ar trebui sa vii cu ceva mai multe argumente pro sau contra modelelor respective.
De exemplu, P40 lite este un telefon entry-level, nu poți compara experienta de pe un telefon de genul cu experienta de pe Mate 40 pro. Corect, lipsa GMS își spune cuvântul și personal nu m-am putut obișnui cu EMUI dar dpdv hardware telefoanele Huawei sunt foarte ok.
Faptul ca nu recomanzi modelele mai noi trebuie sa vina si cu o justificare.
În cazul iPhone deja vorbim despre cu totul altceva, ultimele modele oferă un raport preț/calitate destul de bun, as putea spune ca se apropie sau chiar depășește unele telefoane Android. În schimb acolo este cu totul alt software, experienţa iOS este destul de diferita, cei care vor sa facă schimbul Android - iOS nu ar trebui sa se uite la hardware ci la software.
Inclusiv pe Samsung, fii convins ca experienta de pe un A11 este complet diferita de cea de pe un S21 sau Note.
Ca o concluzie, nu poți recomanda sau nu unor potențiali clienți un anumit brand fără sa vii cu ceva detalii suplimentare.
Mulțumim pentru efort și așteptăm un review mai detaliat.
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
să văd zic și eu părerea mea despre Mercedes, Dacia și Bugatti. Am avut o Dacie Sandero și nu avea motor bi-turbo, era cam greu să fac depășiri. De Bugatti nu știu ce să zic, nu am avut, dar din câte am văzut, albastrul ăla de Chiron e cam spălăcit, dacă mergi constant cu 400 km/h, anvelopele cedează după 8-10 minute, dar recomand cu încredere Mercedes.
agafitei1iulian
Journeyman
Opțiuni
Pentru cei care văd acest comentariu,am făcut postarea mai mult pentru că nu aveam nimic,nicio postare...😁
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Era suficient un "test", "buna", "salut", "bine v-am gasit" ... am zis suficient dar neamuzant.. Oricum.. Sa vedem a doua postare..
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
agafitei1iulian
Journeyman
Opțiuni
da,am uitat...
0 Aprecieri
Darius21
Pioneer
Opțiuni
Am avut un S4, personal, nu mi-a plăcut, după aceea am trecut la Apple, care mi s-au părut mereu peste, revin, din punct de vedere personal, pana mi-am luat acum 2 ani un iPhone X, a întrat putina apa la el, nu piscina, de la robinet, naiba știe cum, având certificare IP67, am zis e ok, da, 3 zile a fost *Pa, dragă * după care nu mai funcționa cum trebuia, am zis, hai sa vad și Samsung, și mi-am luat un Note 10 Lite, pot să spun că este super ok, chiar nu mă așteptam, mi se pare că Samsung a evoluat mult.
0 Aprecieri