Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

OneUI 1.1 VS OneUI 7

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
208 Vizualizări
Rareș5466
Explorer
Opțiuni
Nostalgia time🤩

image
Ecran de blocare

image
Ecran principal (prima pagină)

image
Ecran principal (a doua pagină)

image
Ecran aplicații

image
Ecran notificări

image
Ecran setări rapide

image
Setări

image
Despre telefon

P.S. În stânga este un Galaxy J3 2017, iar în dreapta este un Galaxy A15
15 Răspunsuri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Culmea e că iconițele aplicațiilor au rămas la aceleași pana l One Ui 6,dacă ai fi comparat cu One Ui 6,diferențele erau mai mici.
blank__
Helping Hand
Opțiuni
În one ui 5 iconițele au fost mai îmbunătățite față de versiunile anterioare.ur59uTasEo.jpg
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Mare diferență nu e,doar nuanta de culoare puțin schimbata, dar în esență sunt aceleași pictograme de 6 generații .
0 Aprecieri
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
este destul de mare. ca si trecerea pictogramelor de la Android 5.1.1 la cele din Android 6.0.1WDpaoZ7DJx.jpg1752259670141.jpg
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Între One Ui 4 și 5 nu e diferență mare, între One Ui 6 și 7 este semnificativa.
0 Aprecieri
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
ce 6 si 7. nu este 7. ultimul OneUI este 6. apoi este Galaxy OS care nu are pictogramele schimbate mult. este putin comparand cu trecerea de la 8 la 9
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Ce 6? One UI 8 e deja lansat, ai rămas în urmă rău. Și cu Galaxy OS… dacă tu judeci un sistem nou doar după iconițe, mai bine lasă telefoanele și bagă-te la pictat. Ai încurcat rău borcanele.
0 Aprecieri
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
Galaxy OS este noua interfata bazata pe Android 15. vine si Galaxy OS 2 bazat pe Android 16. OneUI nu mai este dupa Android 14
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
"Galaxy OS"? Ai inventat tu sistemul de operare acum? Nu există așa ceva. Samsung merge mai departe cu One UI — 7 pe Android 15, 8 pe Android 16 și tot așa. N-a anunțat nimeni vreo trecere la „Galaxy OS”, decât poate în imaginația ta. Dacă tot arunci cu termeni SF, măcar fă-o bine. Până una-alta, One UI e viu și merge mai departe, doar că tu ai rămas blocat la versiunea 6, și te trezești cu teorii din universul paralel.
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
inbuatatite? arata groasnic. de asta cat am folosit acel S22 cu Android 13, aveam un custom icon pack care l-am facut eu in themepark cu cele de la S10 Plus cu Android 12
0 Aprecieri
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Nu-mi place cum au făcut pictograma bateriei, oare de ce au făcut-o așa de urâtă? Hai schimbările iconitelor sunt ok, dar pictograma bateriei au făcut-o nașpa rău plus că pe ecranul de blocare îmi apare cu negru, și rețeaua, cum pot sa fac să-mi apară cu alb?
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
După modelul de la iPhone sau inspirat, cred
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Asta e. Ne obișnuim cu noile schimbări. Trebuie mereu să ne adaptăm la orice schimbări, în viață au loc multe schimbări.
0 Aprecieri
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
OneUI 1.1 vs Galaxy OS 1.0
0 Aprecieri
Rareș5466
Explorer
Opțiuni
@Windowfluos Nu există ,,Galaxy OS"! Există doar OneUI și ATÂT!
0 Aprecieri