Telefonul meu se auzea in timpul apelurilor destul de incet.In general, videoclipuri, melodii si altele ee auzeau ok.Astazi, dupa un apel in care calitatea sunetului era una de nu mai zic, nu mi se mai aduce nimic la telefon.Este oe sunet, nu se aude alarma, tonul de apel, muizica.Stiti cumva care ar fi cauza?
nu, insa acum si a revenit.Am mai cautat pe diferite site uri si spuneau sa dau resetare din fabrica dar prefream sa nu pentru ca am mai facut eu o prostie de genul si am pierdut multe lucruri.Am dat update la software si a mers.
Si a revenit.Am mai cautat pe diferite site uri si spuneau sa dau resetare din fabrica dar prefream sa nu pentru ca am mai facut eu o prostie de genul si am pierdut multe lucruri.Am dat update la software si a mers.
Probabil ai avut un bug in sistem și actualizarea făcută a rezolvat problema. Ține software-ul telefonului actualizat pentru a întâmpina eventuale neplăceri pe viitor.
Probabil problema ar fi difuzorul defect, cel de sus.. in acest caz ține de service, recomandat autorizat Samsung. Înainte de a lua legătura cu cei de acolo mai poți verifică să nu ai mizerie in zona locașului difuzorului.