Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu imi arată ca m-a sunat cineva

(Subiect creat la: 31-01-2023 10:46 PM)
4435 Vizualizări
Danut5
Helping Hand
Opțiuni
Salutare! De vreo 2-3 luni cand cineva ma suna și am semnal la telefon (cartela Telekom) nu primesc apel pierdut , și persoana care ma suna ii raspunde robotul mai exact (abonatul apelat are telefonul inchis) sau pur si simplu nu suna deloc... de unde credeti ca este problema? De la cartela? Mentionez ca o am de 4 ani cu acelasi numar la abonament , sau din cauza telefonului? Nu se intampla mereu chestia asta , dar frecvent!
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Intră în Setări - Aplicații - Telefon - Stocare golire cache. De asemenea resetare rețea ar fi indicat cât și schimbarea cartelei SIM dacă nu se rezolvă,in alt telefon dacă îți face la fel sigur este cartela SIM de vină asta însemnând că ar fi bine să o schimbi la operatorul de rețea.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
5 Răspunsuri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Intră în Setări - Aplicații - Telefon - Stocare golire cache. De asemenea resetare rețea ar fi indicat cât și schimbarea cartelei SIM dacă nu se rezolvă,in alt telefon dacă îți face la fel sigur este cartela SIM de vină asta însemnând că ar fi bine să o schimbi la operatorul de rețea.
0 Aprecieri
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Schimba cartela și după dacă problema persista urmează pași care ia menționat George preda mai sus
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Hai să-ți dau și eu in sfat: Schimba-ți operatorul, portează-te.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Danut5
Helping Hand
Opțiuni
Pai ce vina sa aibe Telekom? Daca doar mie mi se întampla , mai am 2 abonamente și la ele nu fac chestia asta cu apelul , as vrea in viitor sa ma mut la digi ca e mai ieftin
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Dan,
Nu cumva mesajul pe care îl aude cel care te sună este: "Abonatul are telefonul închis sau nu se află în aria de acoperire"?!
Trebuie să înțelegi câteva principii (adică lucrurile fundamentale) pentru a lua cele mai bune decizii.
În momentul de față, în România sunt patru operatori de telefonie:
1) Orange (Franța)
2) Vodafone (Marea Britanie)
3) Telekom (Germania)
4) Digi (știu doar că în 1999 au cumpărat RCS&RDS S.A.)
Tehnologiile folosite se împart în două mari categorii:
1) T.D.M.A. (Time Division Multiplex Access)
2) C.D.M.A. (Colission Detect Multiplex Access)
Mă opresc aici, ca să nu vă plictisesc...
0 Aprecieri