Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

(Subiect creat la: cu 4 săptămâni în urmă)
235 Vizualizări
N0689
Explorer
Opțiuni
Cum pot face sa nu apara continutul mesajelor de la WhatsUp pe ecan si sa nu se poata citi din notificari ? Samsung Galaxy A17
1 Soluţie
Soluţie
Nexstar
Helping Hand
Opțiuni
În cazul acesta poți activa blocarea aplicației WhatsApp, ca aceasta să poată fi accesată doar cu date biometrice (amprentă sau față). După ce faci asta, o să vezi opțiunea să nu îți mai apară conținutul în notificări.1776116556126.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

27 Răspunsuri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut, poți dezactiva notificările de la WhatsApp. Din Setări > Notificări poți controla cum să apară notificările.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Caută... citește... postează.
Dacă un răspuns ți-a rezolvat postarea, marchează-l ca soluție.
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Am dezactivat previzualizarea si tot apareau pe ecran . Nu vreau sa le dezactivez de tot .
N0689
Explorer
Opțiuni
Am facut din setari la WhatsUp Insigna WwhatsUp sunt 3 variante ecran de blocare , insigna pictograma si notificare pop - up . Am ales insigna pictograma .
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă să lași doar icon badge.1776108652323.jpg
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Caută... citește... postează.
Dacă un răspuns ți-a rezolvat postarea, marchează-l ca soluție.
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Aceasta varianta nu merge tot se vede tot continutul mesajului .
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă nu vrei sa vezi conținutul pe Lock screen, poți sa le ascunzi.
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Cum pot face asta ?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dezactivezi doar Lock screen, iar după nu mai vezi notificările. Poți sa și ascunzi cine îți scrie dacă dai pe Hide when locked.
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Foarte multe optiuni sunt fie scoase fie ascunse prin meniu la acest model de telefon
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Poți pune o captura de ecran sa vedem exact despre ce e vorba?
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Am incercat si aceasta varianta plus dezactivarea previzualizarii mesajelor si tot nu merge . .1776109551326.jpg
0 Aprecieri
Nexstar
Helping Hand
Opțiuni
Salut, trebuie să activezi notificările pe ecranul de blocare, apoi o să îți apară "Afișează sau ascunde conținut când este blocat" apeși pe el și acolo poți să le setezi să nu apară conținutul pe ecranul de blocare.1776113653569.jpg1776113697064.jpg
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Buna . Da si daca dai swaip se vede continutul ca si la restul notificarilor si eu doresc sa apara x mesaje noi ...1776114052303.jpg
0 Aprecieri
Nexstar
Helping Hand
Opțiuni
Dorești să nu îți apară conținutul notificărilor deloc?
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Doar la WhatsUp sa nu se vada continutul mesajului pe ecran
0 Aprecieri
Soluţie
Nexstar
Helping Hand
Opțiuni
În cazul acesta poți activa blocarea aplicației WhatsApp, ca aceasta să poată fi accesată doar cu date biometrice (amprentă sau față). După ce faci asta, o să vezi opțiunea să nu îți mai apară conținutul în notificări.1776116556126.jpg
N0689
Explorer
Opțiuni
Este blocat cu amprenta dar tot apare continutul pe ecran . Am avut un Samsung A05S si tot asa blocat cu amprenta dar aveai acea optiune si aparea dor nr mesajelor pe pictograma si ca ai un mesaj nou ...
0 Aprecieri
Nexstar
Helping Hand
Opțiuni
Ești sigur/ă că WhatsApp este blocat prin amprentă și că acea opțiune pe care am subliniat-o eu e activată? Nu are cum să îți apară conținutul notificărilor în continuare, înseamnă că este o problemă ceva la telefon, un restart ai încercat?
0 Aprecieri
N0689
Explorer
Opțiuni
Da pentru ca asa deblochez telefonu si am facut asa si pt aplicatie . Aveam acel buton pe verde si acum am dat dezactivare , sper sa mearga 1776115380883.jpg
0 Aprecieri
Nexstar
Helping Hand
Opțiuni
Îmi cer mii de scuze, da, aceea opțiune trebuia dezactivată ca să numai apară conținutul.
0 Aprecieri