Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lista dispozitive Samsung importate oficial in Romania?

(Subiect creat la: 05-05-2021 07:55 PM)
885 Vizualizări
Blum29
Voyager
Opțiuni
Salutare tuturor!
Am o intrebare: exista undeva o lista actualizata a dispozitivelor Samsung importate oficial in Romania?

Intreb in primul rand din considerente de garantie oficiala si servicii postgarantie.... 

Daca nu am gasit in Samsung e-shop un anumit model/varianta de telefon pot considera ca nu e adus in mod oficial? De exemplu, M62 (care exista deja in magazinele online romanesti) este importat oficial? Sau recent lansatul M42, va fi adus oficial si la noi? Ca sa nu mai zic de "fantomaticul" A72 5G....

Stiu ca pot achiziona telefoanele respective si din alte surse (din tara sau din strainatate) - am facut-o in trecut, pentru ca imi doream doar anumite modele - (A9 Pro (2016) - CHN, A8+ (2018) -TGY), dar acum as vrea sa stiu cum pot verifica daca un anumit model de telefon este adus in mod oficial in Romania (inainte de a-l cumpara)

Multumesc!
14 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Mai oficial decat https://www.samsung.com/ro/smartphones/all-smartphones/ nu stiu daca se poate sa gasesti.. Toti retailerii aduc te mir de unde ca sa-si faca profit.. Asta e singura lista care-mi vine in minte.. Poate colegii de forum au mai multe idei..
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Blum29
Voyager
Opțiuni
Si eu m-am gandit la e-shop, dar speram ca poate exista si alta modalitate de verificare... Oare service-urile autorizate Samsung ce lista au la dispozitie?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ideea este ca degeaba ai lista de dispozitive ca poti lua un dispozitiv care este oficial importat in Romania dar il aduc ei din Dubai, spre exemplu.. deci tot adus pe un canal neoficial.

Blum29
Voyager
Opțiuni
Da, ai dreptate ElfStone.... cum zicea si PACRi de goana după profit a retailerilor....
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

In principiu, orice telefon care are eticheta cu "Importator Samsung Electronics ROMANIA SRL" este adus pe canal oficial.

Nu prea poti verifica asta decat dup.a achizite ...

Blum29
Voyager
Opțiuni
Mda... mi-as dori sa pot verifica inainte de a-l cumpara...
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă îl cumperi online nu poți întreba comerciantul? Nu cred că nu ți se va răspunde, mai ales dacă este adus pe filiera oficială.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Blum29
Voyager
Opțiuni
Da, este o varianta... Multumesc!
0 Aprecieri
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Cum după achiziție ca scrie pe cutie direct nici nu trebuie sa l desfaci are eticheta Importator Samsung Electronics România
Pe cutie
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca il iei online.. tot după achiziție primesti cutia 🙂
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Aaaa da!!!! nu! faci rezervare la Altex și îl ridici personal asa am făcut eu de fiecare data ! Asa vezi ce cumperi!!
Stefan1608
Explorer
Opțiuni
Doar ce este in magazinele gen(samsung,emag,altex ...etc) magazinele si operatorii noștri sunt aduse pe canalul oficial,incearca sa ii intrebi in magazin inainte de a cumpara,daca lipseste eticheta cu importator samsung romania ...clar nu e pe canal oficial
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Lasă că l am luat eu pe A52 5G pe canal Oficial cu eticheta și CSC de ROM și era praf!!! Retur!!!
Al doilea A52 4G scria Samsung Dublin Irlanda era perfect de Nota 10. Cu încărcător european normal totul perfect!!
Stefan1608
Explorer
Opțiuni
E bine atunci,ce nu inteleg de ce cel facut ptr alte tarii merge senzational si ce vine ptr Ro sunt varza
0 Aprecieri