Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S20 FE vine cu incarcator la pachet?

(Subiect creat la: 08-01-2023 08:11 PM)
441 Vizualizări
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Buna!

Imi spuneti va rog daca S20 Fe vine cu incarcator in pachet sau trebe sa iau separat?
Multumesc!
18 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Bună!
Din câte ştiu eu modelul S20FE când s-a lansat avea charger de 15W, şi cablu de încărcare/date (USB A-USB C) în cutie. Suportă încărcare maximă de 25W, deci poți oricum achiziționa ulterior un încărcător original de 25 W cu cablu USB C-USB C. Însă aşa cum am scris mai sus, cutia ar trebui să conțină unul de 15W, cablul aferent şi cheița SIM.
Fără căşti!
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Multu😊
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu drag.
Problema nu este încărcătorul, să fie şi smartphone-ul în cutia sigilată.,asta contează!  Că de când cu politicile astea de la Samsung, cumpărătorul află exact ce primeşte doar după ce deschide cutia. De asta zic, deschizi cutia, în ea o alta mai mică. O deschizi şi pe aia, altă cutie şi mai mică. La final în ultima cutiuță un breloc cu S20FE cu un buton şi cheița SIM uşor corodată, restul aer.  Dacă apeşi pe buton se va auzi o voce care spune în limba coreeană:

새로운 S23 시리즈 출시를 기다리고 있습니다!!!
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Clar! Daca nu e cutia sigilata si daca nu e totu ok il dau inapoi iti dai seama.🤗
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🤗
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Toate telefoanele ce sunt achiziționate fie la liber ori printr-un partener ori prin reprezentanța Samsung nu vin in pachet cu încărcător doar cu in cablu usb type C. Restul accesoriilor le achiziționezi separat prin parteneri ori de la Samsung. Baftă in alegerea ce urmează să o faci eventual in alegerea viitorului telefon.
0 Aprecieri
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Pai anu asta am luat la liber un telefon Samsung A12 si a venit cu incarcator in cutie.😊
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Cu atât mai bine! Nu zic nu dar după noua politică de anul trecut(ex 2021) dacă nu mă înșel cei de la Samsung au hotărât să scoată din pachet încărcătorul. Acum ei știu mai bine la ce tip/modele de telefoane au decis să nu mai conțină acest încărcător. Pe motiv că vor reduce costurile in companie.
Se pare că au decis acest lucru începând cu Galaxy S21 să scoată încărcătorul.
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/de-ce-nu-include-samsung-castile-si-incarcatorul-i...
adibv
Pathfinder
Opțiuni
Nu vreau sa te contrazic,dar S20 FE vine cu incarcator in pachet.
Uncle_Andi
Pioneer
Opțiuni
Ciudat ce spui tu, s20 fe dețin ambele variante 4g și 5g care au venit cu încărcător
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De ce ti-ai cumpara un telefon aparut acum 2 ani?
0 Aprecieri
onlyme1
Voyager
Opțiuni
De ce nu?🤔
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O alegere bună zic, un telefon care încă nu și-a spus cuvântul.. Să te bucuri de el dacă dorești să-l achiziționezi, îl găsești undeva sub 2000 de lei dacă te uiți atentă, preturile diferă mult la acest model.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Multumesc! 😊
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Să ne spui cum îți va părea experiența cu noul telefon.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Ok. Am sa revin cu un update😊
0 Aprecieri
Uncle_Andi
Pioneer
Opțiuni
Pentru că este foarte bun!!!?
0 Aprecieri
onlyme1
Voyager