Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum sa scapi de reclame in aplicatii/jocuri

(Subiect creat la: 08-01-2023 11:37 AM)
7888 Vizualizări
Parajoy
Voyager
Opțiuni
 Salutari! Din ce am observat, sunt foarte multi care nu cunosc acest "hack" pt a scapa de reclame in jocuri si marea majoritate a aplicatiilor (mai putin YT, Insta si FB, din pacate, dar am observat ca la unele modele scapa de reclame si acolo).
 Uitati pasii pe care trebuie sa ii urmariti ai ce aveti de facut: Setari - Conexiuni - Mai multe setari de conexiuni - DNS si alegeti optiunea de DNS privat, acolo scrieti: dns.adguard.com si salvati. 
 Si pt cei ce intreaba: DA! Merge si pe alte modele de telefoane, care au sistem de operare android, in caz ca sotii sau sotiile au altceva in loc de Samsung.
 Felicitari, nu mai ai reclame.👍🏼

6 Răspunsuri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
hei man, nu esti singurul. si mie imi merge.
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
totusi daca sunt cativa care vor recompensa, daca aveti dns activat nu o sa va mearga reclamele.
0 Aprecieri
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Dar la fel trebuie menționat că sunt multe site-uri care nu acceptă acest DNS și care se susțin (supraviețuiesc) pe baza reclamelor și odată activat DNS-ul respectiv îți va da eroare și nu te va lăsa să accesezi site-ul.
Bianca9526
First Poster
Opțiuni

Multumesc, este foarte utila informatia. Ma enerva maxim reclamele aparute in timpul jocului pe tableta la copil ! Super tare ! 

Alex123456789bdndjd
First Poster
Opțiuni
Pai daca activez dns privat nu imi mai merge internetul bine
0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
La mine merge perfect si il am activ non stop
0 Aprecieri