Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie ecran s20 plus?

(Subiect creat la: 09-12-2020 11:21 PM)
1164 Vizualizări
Strik3R
Navigator
Opțiuni
Salut oameni, pentru cei ce folositi folie pe ecrane, ce mi-ati recomanda. Sa aleg o sticla cu lichid uv sau ceva silicon? Multam anticipat. ( ce bine era cand samsung facea folii de protectie pt telefoanele lor)....
0 Aprecieri
23 Răspunsuri
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
folie sticla uv
0 Aprecieri
Strik3R
Navigator
Opțiuni
Ai vreo recomandare anume? amprenta cum se comporta? multam
0 Aprecieri
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Amprenta se comporta enervant de prost , de fapt, la un S20 ultra , daca ai folie !
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Categoric NU siliconului
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De ce nu siliconului?
Recomand: aliensurface.ro

PACRi
Maestro
Opțiuni
Pentru ca am avut o tentativa.. l-am tinut vreo 5 ore si l-am dat jos.. probleme la amprenta. o citea greu.. nu zic ca era cel mai bun... (daca sunt versiuni diferite) dar eu unul .. m-am lecuit.. si stau fara nimic acum. :))
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nici eu nu am folosit folie in ultima perioada. Am dat jos folia cu care a venit Note si am inlocuit-o cu aliensurface si sunt extrem de incantat de ea. E cam scumpa ce e drept, dar merita, din punctul meu de vedere.

0 Aprecieri
GEONE
Apprentice
Opțiuni
folie uv e sg care nu îți ia din ecran problema este ca nu mai funcționează amprenta (folie uv 6d) în rest e impecabila după aplicare ....
0 Aprecieri
Strik3R
Navigator
Opțiuni
Exact asta nu voiam sa aud...ai incercat sa reinregistrezi amprenta ***** aplicare?...
0 Aprecieri
GEONE
Apprentice
Opțiuni
nu mai merge am văzut pe internet un tutorial dar trebuie sa fii expert...
0 Aprecieri
Chelios1994
Navigator
Opțiuni
Eu ma silicon aplicat pe telefon și se comporta super bine. Fata de cea de sticla, care mi.a ridicat.o imediat cea mai slim husa. Ca sa nu mai zic de amprenta. Avea gaurica special pentru amprenta, dar când incercam sa.l deblochez, nu mergea sau mergea foarte greu. Având în vedere ca setasem sensivitatea la maxim. Cu cea de silicon n.am nicio problema. Am cea mai groasa husa( pentru protectie) si nu mi.a ridicat.o deloc. Intr.advar, stau cu morcovul în c*r dacă îl scap. Recomand folia de silicon.
0 Aprecieri
GEONE
Apprentice
Opțiuni
celelalte folii au o gaura la amprenta dar au marginea neagra și îți ia din ecran și cea cu adeziv pe margine este o gluma proasta....
0 Aprecieri
IonutSl
Journeyman
Opțiuni
Salut, daca nu iti aluneca des telefonul des din mana eu iti recomand o folie hydrogel, rezistenta la zgârieturi dar la căzături nu prea cred, eu sunt mulțumit.
0 Aprecieri
RobertTrek
Journeyman
Opțiuni
Sticla este o alegere buna, mai ales în condiții de protecție mai mare decât siliconul(drop)
0 Aprecieri
unr3voked
Pathfinder
Opțiuni
Dar adio senzor de amprentă!
0 Aprecieri
AndyArdeleanu
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
recomand sticla de la WhiteStone Dome Glass, găsești pe amazon/ebay. scumpa dar perfecta. nu trebuie reconfigurata amprenta, funcționează impecabil. Am pe S20 Ultra. Am avut și pe S9+/S8
0 Aprecieri
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
nu recomand folie de sticla indiferent ca e deaia uv.deblocarea va merge dar te va enerva din cauza ca va debloca ff lent,am folosit mai multe tipuri si am renuntat pana la urma ca era haos cu deblocarea,cu folie silicon merge perfect deblocarea.
0 Aprecieri
John9023
Pioneer
Opțiuni
Foloesete folie de la Alien Surface, nu se vede pe ecran, nu afectează funcționalitatea display sau amprenta, și pui o carcasa pt căzături, cea mai buna varianta, dai banii degeaba pe tempered glass
0 Aprecieri
valisb
Pioneer
Opțiuni
Folosesc folie mata de la smartprotection. Foarte multumit.
0 Aprecieri