Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Deblocare model blocare ecran s21

(Subiect creat la: 12-01-2025 05:46 AM)
193 Vizualizări
ena23
Apprentice
Opțiuni
Dupa ce am luat toate informatiile in noul telefon , s24, am dorit sa utilizez vechiul s21. Mi-a aparut o solicitare de deblocare ecran, cu model. Nu-mi aduc aminte sa-l fi avut. 
Mentionez ca toate samsung-urile au fost achizitionate de mine, pe numele meu.
Cum fac sa scap de deblocarea ecranului cu acel model si sa-l pot folosi?
Multumesc
7 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Din păcate singura metoda este resetarea generală. Opțiunea de deblocare la distanta a fost scoasa, iar singura opțiune este resetarea telefonului.
ena23
Apprentice
Opțiuni
Si cum fac asta, neputand intra in telefon. Oricum, nu mai am nimic pe el...
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Apesi (si tii apasate) butoanele POWER/SIDE KEY + VOL_DOWN pana se inchide telefonul (cam 10-20 sec). Apoi cu tel inchis, il conectezi prin cablu la un PC/laptop apoi apesi (si tii apasat) POWER + VOL_UP pana apare logoul si continui sa tii apasat pana intra in recovery.

Acolo te deplasezi sus/jos folosind butoanele de volum si selectezi optiunea cu butonul de POWER/SIDE KEY. Alegi factory reset si o activezi...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Da vezi așa, dacă ai spus baliverne aici și este găsit nu poți să îl folosești dacă nu ai access la contul google care este pe telefon, trebuie să știi datele contului de pe telefon, adresa de mail și parola, altfel este bun de piese.
0 Aprecieri
ena23
Apprentice
Opțiuni
Rezolvat
Multumesc tuturor
Andreiiulian
Pioneer
Opțiuni
e ciudata chestia asta....și eu am avut pe cineva cu o întâmplare asemănătoare
0 Aprecieri