Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce inseamna root?

(Subiect creat la: 07-08-2021 06:37 PM)
1796 Vizualizări
Opțiuni

Ce înseamnă root? Imi spune cineva va rog ¯\_(ツ)_/¯

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Root sau root-area unui telefon ofera drepturi de "administrator" asupra dispozitivului. O data ce root-ezi un telefon ai acces la fisiere si poti face lucruri care altfel sunt restrictionate. O data cu root-area dispozitivului vin si niste riscuri deoarece daca tu ai drepturi de "admin" , la fel ar avea si un program rau intentionat (virus, etc), si problemele pe care le poate cauza pe dispozitivul tau ar fi mai mari.
Poti citi mai multe aici: https://www.grigdroid.ro/2016/06/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-root.html

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Root sau root-area unui telefon ofera drepturi de "administrator" asupra dispozitivului. O data ce root-ezi un telefon ai acces la fisiere si poti face lucruri care altfel sunt restrictionate. O data cu root-area dispozitivului vin si niste riscuri deoarece daca tu ai drepturi de "admin" , la fel ar avea si un program rau intentionat (virus, etc), si problemele pe care le poate cauza pe dispozitivul tau ar fi mai mari.
Poti citi mai multe aici: https://www.grigdroid.ro/2016/06/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-root.html
Alex128d
Navigator
Opțiuni
Da,ElfStone are dreptate,eu am un Samsung galaxy s9 care are un custom rom cu android 11 de la note10+ care merge impecabil și nu are absolut niciun bug! Nu recomand,mai bine mulțumiți va cu ce aveți pe telefoanele voastre,eu acum mi-am achiziționat un a40 pentru ca s9 nu prea ma incata,și sincer a40 mi se pare mai bun
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
Bună, după conversația cu alegerea A40 și S9, acum am înțeles că ai Custom Root.
Practic e puțin nerecomandat pentru a avea custom root.
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
la S9*
0 Aprecieri
Alex128d
Navigator
Opțiuni
Ma refer ca mai Bine este cu un android original din fabrica,dar acest custom rom este foarte bun și pana la urma este tot un android original samsung,dar îți respect opinia.(pana la urma m-am decis și am luat S9) seara faina😉
0 Aprecieri