Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Call barring problem

(Subiect creat la: 20-04-2024 08:29 PM)
228 Vizualizări
Roxxyyyy
Student
Opțiuni
Buna! Am încercat sa dezactivez call barring dar nu ma lasă. Când încerc sa îl dezactivez îmi zice (am telefonul în engleza) " Failed to read data. Call barring rejected." . As vrea sa dezactivez call barring deci daca stiti ce ar trebui sa fac va rog sa îmi spuneți! 
4 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Buna,
Mergi la aplicația Phone, dai pe cele trei puncte din dreapta sus. Apoi mergi la settings > supplementary services > Call barring, apoi dezactivează opțiunea asta: "All outgoing calls". Ar trebui sa te pună sa introduci o parolă de restricție și apoi să dai pe OK. Vezi dacă reușești să dezactivezi opțiunea.
Roxxyyyy
Student
Opțiuni
Buna! Când intru la call barring îmi arata ca toate sunt dezactivate in afara de "international calls except home" dar când încerc sa sun tot îmi spune ca "you cannot make outgoing calls while call barring is on" .
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta inseamna ca nu ai voie sa faci apeluri internationale cu exceptia apelurilor catre Romania. Restrictia este in acest caz impusa de operator, probabil are legatura cu tipul de abonament sau cartela. Suna la ei daca vrei sa fie ridicata

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Toni666
Journeyman
Opțiuni
Dacă ai 2 cartele în telefon,încearcă să scoți câte una....și să încerci să schimbi setările pe rând.
0 Aprecieri