Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatie de muzica de la Samsung gratuită?

(Subiect creat la: 18-04-2022 09:53 AM)
2733 Vizualizări
radian05
Journeyman
Opțiuni

Buna ziua! Exista o aplicatie de muzica de la Samsung gratis care iti permite sa asculti muzica cu ecranul inchis ? Voi ce aplicatii folositi ? Daca nu exista eu zica ca ar fi buna una.Xiaomi are o aplicatie asemanatoare yt si poti asculta cu ecranul inchis,e instalata direct din fabrica. Multumesc anticipat!

19 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Probabil o ai preinstalata. 

Daca nu, uite-o aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music&hl=ro&gl=US

L.E. nu poti asculta decat muzica pe care o ai descarcata local. Nu face streaming de muzica ca si youtube sau spotify. 

radian05
Journeyman
Opțiuni
Salut,mersi frumos de sfat,nici nu o aveam preinstalata dar nu ma ajuta aplicatia,e asemanatoare altora pe care le am avut.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles.

Recomandarea mea este sa alegi un serviciu premium. 

Youtube premium vine la pachet cu youtube music si te scapa si de reclame. Daca nu, si Spotify face o treaba buna.

Era si o alternativa la Youtube Premium numita Vanced, insa din cate am inteles aceasta alternativa nu mai functioneaza.

Nu stiu daca vei gasi alternative gratis, din pacate.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu folosesc... am youtube premium. 

Am vazut stirea online si de asta ziceam ca nu cred ca mai functioneaza. Uite aici: https://www.theverge.com/2022/3/13/22975890/youtube-vanced-app-discontinued-shutting-down-legal-reas...

Robertnic05
Pathfinder
Opțiuni
Scrie pe google spotify mod apk și ti-l instalezi, după bagi contul și poți asculta muzica fără reclame
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Spotify, replaio (radio)
radian05
Journeyman
Opțiuni
Mersi frumos.
radian05
Journeyman
Opțiuni
Nici eu nu cred ca o sa gasesc,mersi frumos de sfaturi.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu folosesc Spotify, abonament plătit, dar cred că funcționează cu ecranul închis și în varianta gratuită.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Cristian_Florin
Pioneer
Opțiuni
Funcționează. E chestia că după 2 melodii sau 3 sau chiar după fiecare melodie mai apare câte o reclamă și cam atât.
0 Aprecieri
radian05
Journeyman
Opțiuni
Exact.
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă vrei să asculți muzica de pe youtube cu ecranul închis este o aplicație Minimizer for YouTube pe Google play și chiar funcționează,este gratis nu are reclame la videoclipuri îți apare doar o singură reclamă când deschizi aplicația atât. 🙂
radian05
Journeyman
Opțiuni
Iti multumesc enorm ca mi ai spus despre aceasta aplicatie. Merge si sa derulezi cu ecranul blocat. Mersi frumos de tot. O zi buna iti doresc! 😁👍
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Cu mare drag, poți să asculți muzica și sa navighezi pe alte aplicații pentru o aplicație gratuita este f bună, eu pe aceasta o folosesc 😁🤗
AlexandruOctavian231
Helping Hand
Opțiuni
Sau folosește internet samsung cu blocatorul de reclame ,doar că nu merge să redai dacă ai ieșit din aplicație.

Să debifezi de la caracteristici utile opțiunea de deschidere linkurilor în alte aplicații.
radian05
Journeyman
Opțiuni
Mersi de sfat. 😁👍
AlexandruOctavian231
Helping Hand
Opțiuni
Eu așa fac .
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut , singura aplicație buna pentru muzica gratis mi sa părut ca este spotify apk ! Poți cauta (Spotify apk moda.io ) pe google! Este identic ca cel premium ! Îl folosesc de un an !
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
YouTube vanced funcționează în background sau dacă ai muzica în telefon descărcată poweramp eu îl folosesc de ani de zile și se aude foarte bine are și egalizator de sunet.
0 Aprecieri