Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Stocare

(Subiect creat la: 17-04-2022 08:14 PM)
363 Vizualizări
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Salut ! 
Am și eu un Samsung Galaxy M11 și când mă duc la device care la stocare am o secțiune "other" care îmi ocupă 1.69 gb după cum se vede și în poză , îmi poate spune cineva ce este și de ce ocupă atât și cum pot să reduc utilizarea ?

image
Device care > stocare

14 Răspunsuri
VladMarian
Voyager
Opțiuni
Aia și eu o am e o secțiune de alte chestii de pe tel tău nu știu mie îmi ocupa mai mult,nush ca nici nu te lasă să vezi eventual întra în fișierele mele și mai șterge ceva Screenshot_20220417-205405_My Files.jpg
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
La tine e și mai nașpa dar tu măcar ai 128 gb
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Achiziționeză un card micro sd și rezolvi problema cu stocarea.
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Am deja unul și acolo am secțiunea other cu 680 mb
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Aha, așa este și la mine pe stocarea internă la other am 4,75GB și pe card la other am 70MB, la mine mai am memorie destulă nu este problemă 128GB internă (85GB liberi), și 128 pe card sd.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

"Others" , sunt alte tipuri de fisiere care nu intra in categoriile celalalte. Poti fi anumite terminatii sau fisiere descarcate... verifica prin descarcari , in aplicatia my files.

GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Am verificat la descărcări în my files și am ceva acolo doar că îmi utilizează în total 42mb
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Atunci in alte foldere... sigur sunt ceva fisiere pe undeva.

GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Poate avea legătură și browserul pe care îl folosesc ? Folosesc Brave.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Dacă nu ești sigur că ceea ce vrei să ștergi nu îți v-a afecta vreun app, recomand sa instalezi un cleaner și să-l rulezi
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Am deja ccleaner premium și nu găsește altceva .
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut.in acea secțiune "Others" se pot afla fișiere sincronizate in "cloud".
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, other înseamnă în Romana (Altele), se refera la fișierele care le găsești în (fișierele mele ) din câte știam eu! Eventual ștergi tot ce nu îți trebuie de acolo ! Dar nu te panica, eu am ocupat 12 GB în other!
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Update , am schimat cardul cu unul de 32 am trecut toate pozele si videourile pe el am dat restart am intrat in recovery și am dat wipe cache și repair apps acum sectiunea others are 2.44 gb
0 Aprecieri