Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

20 de Trucuri, Setări și Sfaturi în a face poze cu telefonul

(Subiect creat la: 07-10-2023 10:05 PM)
1549 Vizualizări
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni

Dacă ai un telefon Samsung și vrei să realizezi poze mai profesioniste, iată în materialul de mai jos, nu mai puțin de 20 de Trucuri, Setări și Sfaturi în a face poze cu ajutorul telefoanelor Samsung.

16 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
O treaba buna și utila cel puțin ptr mine! Și eu dețin un S23 Ultra și mi se pare ca , sunt abonat dincolo dacă nu ma înșel de îmi apare notificări cu video de vizionat pe telefon. Eu unul pot spune mulțumesc ptr sfaturi ✌️
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
Mă bucur să aud asta. Da, în principiu exist și pe Facebook, TikTok, Instagram și YouTube. Deci, cu siguranță pe una din platforme să fi abonat. 😇
Marius_M
Legend
Opțiuni
În general când am timp.....mai vad tutoriale pe YouTube. Sunt pasionat de fotografii mai ales cu/de peisaje și asta e unul dintre motivele mele personale ptr a alege acest telefon ( deși nu sunt fotograf). As face sa zicem un mini curs referitor la felul/poziția dacă o pot numi asa, cum trebuie sa pozitionez telefonul ptr rezultate și mai bune..
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
N-ar fi rău să realizezi un astfel de content. După cum poți vedea în video-urile mele, explic care sunt metodele de a face fotografii mai diferit decât cel standard.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Chiar o sa încerc să pun și eu în aplicare. 🙂
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
Sa ne spui dupa cum a iesit :smiling-face:
Marius_M
Legend
Opțiuni
Pai de ex :
Ce părere ai despre aceasta fotografie ( apropo este făcută asta vara în vacanta) ma refer poate știu eu cadru, poziția etc...este ok? PS orice mic sfat de la cineva mai priceput care are și folosește acest device este benefic!20230819_175126_1000005016_1692456687.jpg
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
Foarte reusita poza! Chiar a iesit bine. Eu as fi mers pe modul portret incat sa fie putin mai blurata zona cu oile. Dar arata bine si asa.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Modul Portret?!
0 Aprecieri
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Și dacă nu e 23 ultra
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
Se pot realiza cu majoritatea telefoanelor. Dar, ținând cont că am prezentat în video cu un S23 Ultra, a trebuit să spun ce poți face cu el. Regulile sunt aceleași pentru restul modelelor.
Nicormo
Voyager
Opțiuni
Super canal Mihai Jeliu 😎 urmaresc clipurile
Cele mai bune informatii structurate foarte bine . Multa baftă
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc tare mult! Mă bucur să văd că mai sunt urmăritori și pe aici. 😇
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
La fel😃
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @MihaiJeliu ,

Foarte instructiv tutorialul tău, felicitări! Te mai așteptăm și cu alte clipuri asemănătoare :).

Cred că ai publicat topicul din aplicația mobilă, așa-i? Dacă intri în versiunea web ai și opțiunea de a insera un clip YouTube embed. Ți-am modificat eu linkul.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MihaiJeliu
Navigator
Opțiuni
Salut! Îți mulțumesc tare mult! Cu siguranță voi mai posta clipuri educative. Da, de pe telefon. Mi-e mai practic și la îndemână. 😅
0 Aprecieri