Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salutare comunitate

(Subiect creat la: 02-01-2024 06:45 PM)
120 Vizualizări
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Va rog sa ma ajutati si pe mn am un s21 ultra incarca un pic mai greu decat trebuie de la ce sa fie 
15 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poate fii mai multe cauze..poate fii încărcătorul...sau cablu...sau poate fi mizerie în portul usb a telefonului..depinde
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Cu ce sa curat
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă cu alt cablu/Încărcător. Ce tip de încărcător folosești? Folosești încărcătorul original?
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Buna seara de 25 incarcatoru pana acuma a incarcat normal nu am avut problema
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă stai pe el in timp ce se află la încărcat, atunci încărcarea va dura puțin mai mult. Nu este recomandat să te joci pe telefon atunci când se află la încărcat, deoarece temperatura va creste și bateria se va degrada mult mai repede.
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Telefon e nou
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Incarca da se misca cam greu mai ales cand intru pa pubg
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Incarca greu mai ales la joc
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este normal să încarce mai greu în joc pentru că bateria se încălzește atât de la încărcare cât și de la procesor și atunci se încarcă mai lent pentru a scădea temperatura sau chiar oprește încărcarea. Bateriile nu se încarcă în timpul jocurilor pentru că se degradează foarte repede.
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Pai si iam facut ceva la baterie??
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Depinde cât l-ai folosit așa. Temperatura degradează mult mai repede bateria.
vip4090
Journeyman
Opțiuni
Da nu am facut nimic la baterie nu??
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă în utilizarea de zi cu zi fără al mai utiliza in timpul încărcăriii nu observi o schimbare în consumul bateriei atunci, bateria se comportă normal. Evită să-l mai utilizezi in timpul încarcării dacă dorești să ai o autonomie cat mai bună a bateriei pentru un timp îndelungat.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Bateria la căldură se uzează mai repede. Vezi cât te tine în mod normal bateria și faci o comparație.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, am citit comentariile și vad ca stai pe telefon atunci când acesta se încărcat. Recomandat ar fi sa nu mai faci asta, pentru ca motivul pentru care telefonul se încarcă greu, este statul pe el.
Ingreunezi încărcarea chiar dacă stai pe Instagram sau TikTok . Pe Pubg nu cred ca are rost sa mai zic ca o ingreunezi de doua ori mai repede.
0 Aprecieri