Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

S9 Plus nu mai primesc update la el din 2019

(Subiect creat la: 14-02-2021 08:55 AM)
1924 Vizualizări
Radu03
Journeyman
Opțiuni

Bună dimineața, am și eu o rugăminte la voi dacă mă ajutați cu un sfat, nu mai primesc update la s9+ din 2019 zice că versiunea actuală a Software-ului nu este acceptată. Ce pot sa fac? Vă mulțumesc🤗👍l

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Iti spun eu de ce, nu este nimic "grav". Intai trebuie sa intelegi ca un update de tip OTA (Over The Air), cum este cel pe care il primesti pe telefon atunci cand cauti actualizari, este de tip incremental. Asta inseamna ca NU contine tot sistemul de operare si aplicatiile ci doar ce se modifica de la update-ul anterior. Acest lucru se face pentru a avea actualizari de dimensiuni mai mici care sa nu genereze trafic in Internet si sa ajung rapid la miile de utilizatori.

Eroarea pe care o primesti este datorata faptului ca la cautare, telefonul iti gaseste ULTIMA actualizare disponibila care, asa cum ti-am aratat si in print este din Februarie 2021 si lucrul cel mai important ESTE PENTRU ANDROID 10. Iar tu NU ai Android 10 deoarece la un moment dat actualizarea la acesta nu s-a facut pentru tine. In acest caz, logic ca va spune ca "versiunea actuala a software-ului nu este acceptata" deoarece tu ai Android 9 iar actualizarea are nevoie de Android 10.

Ar trebui sa mergi ori la cineva care se pricepe ori la un centru de service Samsung care sa iti puna ultima varianta de firmware complet, asa vei avea Android 10 actualizat la zi iar din acel moment vei primi urmatoarele actualizari in mod normal.

Pe scurt, se downloadeaza ultimul firmware apoi se scrie pe telefon cu Odin si ai rezolvat treaba. Si in service-ul Samsung vor face FIX aceasi operatie (dureaza maxim 20 min cu tot cu descarcat firmware-ul).

Bafta...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

21 Răspunsuri
Kata86
Pioneer
Opțiuni
Ai băgat alt soft care nu e compatibil. Deobicei dă eroarea asta când versiunea bootloderului e nouă și softul e o versiune mai veche. Asta primeam eu cand băgăm un backup cu twrp peste bootloderul nou. Adică făceam downgrade la soft printr-un backup vechi chiar daca bootloderul nu suporta.
Radu03
Journeyman
Opțiuni
Păi nu am băgat nimica cand l-am luat din magazin direct de la samsung exact când a aparut și-a făcut update până în 2019
0 Aprecieri
Kata86
Pioneer
Opțiuni
Postează versiunile de soft și bootloder sa vedem ce e.
Radu03
Journeyman
Opțiuni
uite

Screenshot_20210214-091814_Software update.jpg

0 Aprecieri
Radu03
Journeyman
Opțiuni
Si cum fac la bootloder?
0 Aprecieri
Kata86
Pioneer
Opțiuni
Ceva nu-i in regulă. Versiunea de bootloder e U6 . La versiuni la urmă ar fi trebuit să fie la fel toate 3. Încearcă un hardreset din recovery.
Postez o captură ca să ai o idee cum ar trebui sa fie diferența între versiuni.

Screenshot_20210214-092447_Software update.jpg

0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
nici tu pe a21s nu ai mai primit nimic
si al meu tot în septembrie e
0 Aprecieri
Radu03
Journeyman
Opțiuni
😫

Screenshot_20210214-093227_Settings.jpg

0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
asa e al meu s8+ din românia
tu ai csc de vodafone
deci e luat de la vodafone
te duci la ei si le spui problema

Screenshot_20210214-094046_Settings.jpg

0 Aprecieri
Radu03
Journeyman
Opțiuni
L-am luat din anglia dar modelul este pentru europa SM-G965F
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
cauti pe youtube cum să instalezi software cu odin
sau te duci la samsung în service si le spui sa-ti actualizeze telefonul
cred că costă 200 lei
Radu03
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc pentru ajutor, o zi bună 🤗🤗
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Cu plăcere
la fel si ție
Radu03
Journeyman
Opțiuni
Dar dacă bag alt soft pentru România are ceva
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
doar garantia se pierde
da aia nu te interesează că au trecut 3 ani de la lansarea lui
și nu are nimic doar să te pricepi tu sa-l bagi
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu ai de ce sa bagi alt soft, ai CSC CNX (Vodafone Romania) si soft de Romania. Ultima actualizare disponibila este din 8-02-2021 cu patch-ul de securitate pe Februarie (vezi poza) si Android 10

Versiunea de Android 10 a venit pentru CSC-ul tau in Ianuarie 2020, acum un an.

image.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Radu03
Journeyman
Opțiuni
bun dar dece zice că nu acceptată

Screenshot_20210214-091814_Software update.jpg

0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Iti spun eu de ce, nu este nimic "grav". Intai trebuie sa intelegi ca un update de tip OTA (Over The Air), cum este cel pe care il primesti pe telefon atunci cand cauti actualizari, este de tip incremental. Asta inseamna ca NU contine tot sistemul de operare si aplicatiile ci doar ce se modifica de la update-ul anterior. Acest lucru se face pentru a avea actualizari de dimensiuni mai mici care sa nu genereze trafic in Internet si sa ajung rapid la miile de utilizatori.

Eroarea pe care o primesti este datorata faptului ca la cautare, telefonul iti gaseste ULTIMA actualizare disponibila care, asa cum ti-am aratat si in print este din Februarie 2021 si lucrul cel mai important ESTE PENTRU ANDROID 10. Iar tu NU ai Android 10 deoarece la un moment dat actualizarea la acesta nu s-a facut pentru tine. In acest caz, logic ca va spune ca "versiunea actuala a software-ului nu este acceptata" deoarece tu ai Android 9 iar actualizarea are nevoie de Android 10.

Ar trebui sa mergi ori la cineva care se pricepe ori la un centru de service Samsung care sa iti puna ultima varianta de firmware complet, asa vei avea Android 10 actualizat la zi iar din acel moment vei primi urmatoarele actualizari in mod normal.

Pe scurt, se downloadeaza ultimul firmware apoi se scrie pe telefon cu Odin si ai rezolvat treaba. Si in service-ul Samsung vor face FIX aceasi operatie (dureaza maxim 20 min cu tot cu descarcat firmware-ul).

Bafta...

Radu03
Journeyman
Opțiuni
Am înțeles acuma, bine că am fost lămurit, o să fac o vizită la cei de la samsung🤗 mulțumesc de ajutor o zi bună
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Nu ar putea încerca o resetare generală? Am întâlnit situații când după resetare s-au "primit" 2-3 update-uri unul după celalalt. Într-adevăr niciodată atât de in urmă și cu diferență între generațiile de Android.