Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Notificări Android 14

(Subiect creat la: 14-12-2023 12:01 PM)
341 Vizualizări
Bogdiiu
Navigator
Opțiuni
De când am făcut update la android 14 am început să primesc aceleași notificări de mai multe ori la intervale de timp. Primesc acum o notificare și peste ceva timp o mai primesc iar. Are vreo rezolvare anume sau în timp se v-a rezolva?
11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Uite aici câțiva utilizatori cu aceeași problemă. https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s21/problema-notificari/td-p/8696085?src=ShareByUse...
Până ce se va remedia problema, poți dezactiva notificările de la aplicațiile cu probleme. Să sperăm că următorul update va rezolva această problemă.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă sa oprești notificările asa cum a spus și @EmiliaDuna.
Ai resetat cumva telefonul după update. Nu de alta dar am în casa 3 telefoane cu android 14, iar singurul care are probleme de genul, este un a52s care a primit resetare din fabrica după android 14.
La A54 și A53 nu am dat nici o resetare și vad ca merge tot ok !
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu nu l-am resetat și primesc notificări pe messenger după ce le-am citit dar aștept următoarea actualizare sa repare problema
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ciudat,
Ma gândeam ca doar la cei care au făcut resetarea a apărut problema. Asa cum a apărut și cu acel update de la google.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Se pare ca nu ! Am A52s și nu am resetat niciodată după vreo actualizare majoră telefonul.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Mda,
Atunci rămâne de așteptat o actualizare ceva !
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Asta e singura variantă!
Petrica97
First Poster
Opțiuni
Aceeași problemă și la mine pe un S22 după ce am făcut update la Android 14
varzamurata
Explorer
Opțiuni