Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 vs S20 vs A52 5G

(Subiect creat la: 20-04-2021 06:40 PM)
632 Vizualizări
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Salut. Dan de la Zona IT a făcut un video în care  vrea sa arate care telefon merita cumpărat.  Aici ma refer la ultimul telefon din gamă (S21), telefonul de anul trecut, tot flagship și el(S20) , sau un telefon Midrange(A52 5G). Vedeți și aflați 😁
https://youtu.be/howTR9IldYM

20 Răspunsuri
denisdenis123
Pioneer
Opțiuni
Am vazut videoclipul, sincer nu cred ca se pupa cu realitatea, da toate fac acelasi lucru mai mult sau mai putin. Ai bani iti cumperi ce vrei, nu ai bani iti iei midrange. Eu personal prefer telefon nou, nu sh indiferent daca e de top sau mai slabut
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Și eu gândesc la fel. Oricum, se poate cumpăra un telefon cu 1-2 generații mai vechi dar nou. Adică eu asa am făcut. Am luat un S10 nou. Nu am încredere în telefoanele SH. Cine știe ce a făcut alt om cu telefonul ala.
razvanici
Pioneer
Opțiuni
Eu am un s21 și eu cel puțin sunt foarte mulțumit de el.S21 e foarte asemănător cu s20 la funcții adica always on display,cursivitate de miscare,protecția ochilor,music share,dex samsunng și etc.....Cea ce îmi place la s21 este ca are UHD 60 fps și UHD 30,8K 24 cps(fps) iar sincer sa fiu eu as cumpara un s21.
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu știu de ce, dar S20 mi se pare cel mai reușit telefon făcut pana acum de la Samsung . S21 nu m-a mirat foarte mult, mai ales ca am avut ocazia sa îl testez imediat după lansare, fix cum a atins piața din România. S20 mi se pare un telefon care a atins toate punctele , de la construcție la software.
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
S21 normal am testat. L-a cumpărat cineva din familie și am avut timp sa îl testez. Nu spun ca este prost, sau că nu este cel mai bun telefon din serie. Spun doar ca S20 mi se pare mai premium în mana,îmi da alta senzație. Note nu am reușit sa testez. Nu am avut pe nimeni cu note recent. Singurul note pe care l-am testat a fost note 8. Legat de mărul stricat,nu cred ca vor face prea curând telefon cu 1TB stocare. Nici 90hz nu au d-apoi stocare 🤣. Nu sunt fan Apple,nu am fost și nu cred ca voi fii. Singurul lor telefon reușit este ala mic, mini adică. Îmi place ca nu prea îl simți în buzunar dar dacă vrei sa vezi un clip sau un serial pe el......Mai bine nu.
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
As trece la Fold doar dacă ecranul ar fii la fel de rezistent ca un telefon normal. Am testat Z Fold și Fold 2 și a fost prima oara când am zis "WOW". Eram șocat cât de mișto este telefonul și cât de bine au fost integrate toate aplicațiile. Fold chiar este un telefon Wow . După mine, s-ar putea înlocui lejer note-ul cu fold. Problema este ecranul deoarece s-pen-ul zgârie acel ecran , deci da,mai au puțin de lucrat pana vor înlocui seria note.
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Doar ecranul ma face pe mine sa nu dau switch pe fold. În rest, celelalte minusuri pe care le-ai enumerat, nu ma deranjează.
0 Aprecieri
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Sticla cu rama aluminiu la S20 rezoluție QHD la display S21 are spate policarbonat cu rama de aluminiu !
S21 plus are spate din sticla mata dar rezoluția este doar Full HD+ la 6.7" Corning Gorilla Victus fata spate.
S20 se simte mai premium și mai compact exact ca și S10
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu înțeleg ideea de a pune policarbonat pe un telefon de ultima generație care trece de 900 de euro 🤔🤔 Adică sa fim serioși. Cui nu ii place sticla? :smiling-face:
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Corect !! Dar la Altex a fost S21 plus in oferta la preț de S21 micut!!! Iar acum era în oferta S20 !!! Care adevărat se simte super slim și super premium !
Cred ca S21 a fost considerat ca un fel de varianta mai accesibila de asta s a pus policarbonat pe spate probabil si prețul o sa i scadă mai repede!!!
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Sincer, chiar și cu acel policarbonat cu care nu sunt de acord, tot as cumpăra un S21, asta dacă nu as fi cumpărat s10-le acum o săptămână. M-a mulțumit atât de mult acest brand încât nu pot gândi sa cumpăr în viitor de la alt brand. Ideea este ca am testat multe brand-uri dar nu am fost mulțumit de niciunul.
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Eu am un S10 și acum am cumpărat și un A52 5G un middle hi destul de bun care joaca în liga mare !! Update uri software lunare timp de 4 ani exact ca la S10 S20 S20FE și S21!! Sigurul Middle Hi care primește asa ceva pana acum!!!
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Am văzut ca A52 5G chiar o da peste toate celelalte midrange-uri. Este un telefon bestbuy pentru 2021. 1500 Ron și are foarte multe beneficii. Pe mine m-ar încânta cei 4 ani de software updates.
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Exact atât am dat și eu 1508.93 RON!!!!
Pe albastru ! Violet era doar la comanda online nu era disponibil sa l ridici din magazin
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Sa îl stăpânești sănătos și fără probleme! Valabil și pentru S10!
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc la fel!!!
0 Aprecieri
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Nu l am desigilat ca aștept sa i iau o husa meseriașa de la Spigen și o folie de sticla ceva de calitate superioara sa vad ce găsesc klumea
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Eu am folia originala pe al meu, cu o husa de la Nillkin din carbon. Sunt chiar mulțumit de husa.
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Eu nu mai am folia originala am de la Ringke din silicon asemănătoare cu cea originală!! Dar cred ca trebuie sa I cumpăr și la acesta de la Spigen numai ca sunt foarte scumpe dar și de calitate superioara
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu am încercat de la alte branduri. Pe telefoanele mele vechi am folosit folia sau "foliile" din fabrica ( pentru ca am avut un telefon cu 2 ecrane care a fost un mare fail ) și husa doar dacă avea în pachet.