Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 Ultra - semnal slab

(Subiect creat la: 25-01-2022 09:02 AM)
2410 Vizualizări
MrsAnnieR
Voyager
Opțiuni

Salut. De-o saptamana de cand il am, S21 Ultra imi face figuri la semnal. Imi da o liniuta, doua sau chiar imi pica cu totul. Mi se inchid apelurile intr-o veselie. Sunt convinsa ca reprezentantul Samsung cu care vorbeam azidimineata la telefon s-a gandit ca sunt o necioplita de-i inchid telefonul in nas, cand abia apucasem sa zic "bine" si s-a intrerupt apelul. Nu am mai avut astfel de probleme la S10+. Ati mai patit careva la fel? Sau trebuie sa schimb poate cartela?

1 Soluţie
Soluţie
MrsAnnieR
Voyager
Opțiuni
Salut! Nu mai am probleme. Cred ca s'a rezolvat cu un update, ca nush altfel cum. N'am mai facut nimic ***** incercarile propuse de cei de la Samsung sau Vodafone.

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri
AlinDinică
First Poster
Opțiuni

Asa sunt toate telefoanele Samsung, de la galaxy s2 am avut toate galaxy momentan dețin galaxy s21 plus 5g, încerc sa fac hostpot pentru playstation și nu pot juca în schimb toate telefoanele huavei au semnal și în pesteraplus hostpot merge perfect acum am înțeles de ce nu mai au dreptul la google 

0 Aprecieri
rox123
First Poster
Opțiuni
Deci nu are nimeni nicio rezolvare pt aceasta situație? Acelqsi lucru îl.patesc si eu cu s21.l am dus la service, mi a spus ca e perfect funcțional...ca poate fi de la operatorul de rețea, adică Telekom. Ideea este ca am folosit de câțiva ani Telekom și nu am probleme în vechiul telefon, Huawei. Am schimbat și cartela, degeaba..
0 Aprecieri
Lussy88
Explorer
Opțiuni
Am cumpărat telefonul de o săptămână și aceasi problema o am și eu cu semnalul. Nu pica și nici nu se întrerupe apelul, dar mai mult de 2 liniuțe nu am. Între o linie și max 2 linii, mai mult nu urca. Vin de la un Huawei Mate 10 Pro și cu ala aveam semnal absolut peste tot.
0 Aprecieri
ZANDREII
First Poster
Opțiuni
Bună ziua, am o problema cu s21 ultra g5 conectat la Wi-Fi îmi spune ca nu sunt conectat la internet, ce as putea sa fac?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Restart la router / telefon si resetare setari retea din telefon.

Mihai1978
Student
Opțiuni
Bună ziua
Aproximativ din Ianuarie A51 nu semnalul nu trece de 2 linii din 4
Menționez ca la momentul cumpărării avea 3_4 linii
Testat din aceleași birou cu xiaomi 9c nfc are Full semnal.
0 Aprecieri
Mihai1978
Student
Opțiuni
Ceva sa intamplat cu toate telefoane Samsung au semnal la jumatate
0 Aprecieri
Mihai1978
Student
Opțiuni
Samsung e în picaj
0 Aprecieri
Mihai1978
Student
Opțiuni
Avem în casa un s10 e s10 și a51 toate au semnal jumătate fata de xiaomi
0 Aprecieri
Ricardo28
First Poster
Opțiuni

Buna am și eu tot aceași problemă îmi poți spune daca ai rezolvat ceva 

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hei, buna,

Cum mai e situatia? Tot cu probleme la semnal?

Soluţie
MrsAnnieR
Voyager
Opțiuni
Salut! Nu mai am probleme. Cred ca s'a rezolvat cu un update, ca nush altfel cum. N'am mai facut nimic ***** incercarile propuse de cei de la Samsung sau Vodafone.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent! Ma bucur ca s-a rezolvat.

Iti marchez răspunsul ca si solutie atunci :smiling-face: