Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema incarcare

(Subiect creat la: 10-07-2021 04:43 PM)
2759 Vizualizări
Freeps
Explorer
Opțiuni
Salut! De 2 zile ma confrunt cu o problema la Samsung Galaxy S10 Lite, nu vrea sa mai incarce. Acum 2 zile, bagam mufa USB-C sa incarc telefonul si nu aparea nimic, nu se incarca. L-am scos de mai multe ori si am bagat inapoi, dupa care a luat-o pe "incarcare super rapida". Ieri, nu mai voia absolut deloc sa mai incarce... Am bagat si scos mufa aia cred ca de n ori, dupa care am curatat portul cu cheita pentru cartela. Acum o ia din prima cand il bag la incarcat, doar ca... Nu mai incarca super rapid si nici rapid. Imi scrie doar "Incarcare" si cand dau la detalii imi arata "Incarcare prin cablu", timpul de asteptare pentru o incarcare fiind destul de mare. Telefonul are un an, cumparat de la Altex. Am incercar ieri sa bag si alt incarcator, am zis ca poate e gata al meu, da' n-avea treaba. Ce ma sfatuiti sa fac?
0 Aprecieri
11 Răspunsuri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Posibil sa nu mai fi functiunonat incarcare pentru ca era prea multa depunere in portul de incarcare si cand l-ai curatat sa fi dereglat ceva pe acolo.
Verifica sa fie activata din setari incarcarea rapida si incearca sa testezi si pe alt telefon incarcatorul.
Daca este din cauza telefonului, te sfatuiesc sa il duci la un centru service autorizat pentru a-i face o verificare.
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Poti incerca si autoverificarea din aplicatia Samsung Members>Get Help(in partea de jos din interfata principala)>Go to phone care>Interactive Checks>Battery si apoi Charger si iti spune acolo daca este ceva defect. Daca nu, cum am spus si anterior, du-l la cineva care se pricepe :)))
0 Aprecieri
Alin26
Pioneer
Opțiuni
Sa știi ca și eu am experimentat exact aceleași problema la un Samsung Galaxy A71!!!
0 Aprecieri
Freeps
Explorer
Opțiuni
Si ai rezolvat? L-ai dus in garantie?
0 Aprecieri
Alin26
Pioneer
Opțiuni
Nu pentru ca a încetat din a face ,,figuri" dar dacă va continua sigur o voi face(țin sa menționez ca am telefonul din ianuarie 2021)
0 Aprecieri
Alin26
Pioneer
Opțiuni
Update:astăzi a reapărut problema referitoare la neîncarcarea dispozitivul.......
0 Aprecieri
Freeps
Explorer
Opțiuni
Salut! Eu am dat restart la soft, dar n-a avut efect. L-am trimis in garantie prin altex, la esdservice. In 4 zile mi l-au trimis inapoi, reparat. Au schimbat: Modul de incarcare, kit, soft. Asa scrie in acel proces verbal. Ar fi bine sa-l trimiti in garantie, s-au sa incerci sa cureti mufa de incarcare cu o scobitoare.
Alin26
Pioneer
Opțiuni
O sa încerc!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Daca zici ca după ce l-ai curățat si-a revenit.. aici pare sa fie problema. Probabil ai mizeria in portul USB al telefonului. Sper ca nu ai facut mai mult rau incercand sa il cureti cu cheita metalica.
Sugerez sa il trimiti intr-un centru autorizat pentru verificari.
Freeps
Explorer
Opțiuni
Cred ca este de la mufa... Nu mai vrea sa se incarce la priza deloc. Am incercat si cu alte incarcatoare si e done... Acum il incarc la laptop cu un cablu usb - usb-C, ca asta al meu este usb-c - usb-c. Il voi duce maine la Altex in garantie, imi este greata cand stiu ca trebuie sa astept o saptamana sau doua pentru a-l primi inapoi...
0 Aprecieri
Alin26
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc!!
0 Aprecieri