Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S21 Plus - am testat cât este de rezistent la apă

(Subiect creat la: 16-06-2021 10:37 AM)
2993 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Una dintre cele mai des întâlnite întrebări pe care utilizatorii le pun pe Google este dacă modelul de telefon de care sunt interesați este rezistent la apă, iar Galaxy S21 Plus nu face excepție de la acest interes. 

Folosesc S21 Plus zilnic, însă trebuie să admit că până recent nu m-am gândit nici măcar o secundă dacă telefonul rezistă la apă. Sincer să fiu, am și uitat faptul că S21 Plus, ca de altfel toate telefoanele din seria S21, este certificat IP68, ceea ce înseamnă că rezistă în apă până la o adâncime de aproximativ 1,5 metri, timp de aproximativ 30 de minute.

Zilele trecute m-a prins mama ploilor de vară, pe când mă întorceam de la birou, cu bicicleta. Pe la Piața Victoriei s-a dezlănțuit potopul. Ploaia era atât de deasă, iar debitul atât de mare încât nu vedeam în față la doi metri, de parcă mă aflam într-o ceasă deasă. În aceste condiții, în secunda doi toate hainele mele s-au îmbibat cu apă. Și, cum nu eram îmbrăcat cu echipament rezistent la ploaie, ci cu haine de bumbac, m-am umplut de apă ca un burete de bucătărie. 

Telefonul plutea pur și simplu în apă, în buzunarul pantalonilor mei. Nu m-am adăpostit, ce rost mai avea? Am continuat până acasă, iar ploaia de vară a continuat mult și bine.

Două temeri nu-mi dădeau pace, când am ajuns acasă: în ce condiție se află telefonul mobil și cum se prezintă laptopul. Spre fericirea mea, mobilul era bine, mersi. Răspundea la toate comenzile, n-avea niciun defect. În ceea ce privește laptopul, se udase un pic, cu toate că ghiozanul a rezistat eroic la șuvoaiele de apă care l-au atacat. Nu l-am mai deschis două zile, acum e bine și el 😀.

Prin urmare, dacă v-ați întrebat vreodată cât de bine rezistă un telefon din seria S21 la apă, puteți sta liniștiți, face față cu brio oricărei încercări. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
4 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
...de unde rezultă că "mama ploilor de vară" nu este întotdeauna plină de afecțiune.

Foarte plastică descrierea,îmi şi imaginez scena.
Acest tip de echipament este recomandat,bumbacul nu ajută deloc.
😄
water_bike_14004.jpg
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sunt curios la A52 5G, dacă este eficient ca el deși A52 5G are Ip 67, în derimetru Ip68.....
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Asadar la voi s-a dus mama ploilor? A plecat din zona mea cam imbufnata.. si nu am fost atent in ce directie.. bine ca a scapat laptopul. Ma gandesc ca nu-i un laptop cu certificare IP68.. de telefon nu-i cazul sa-ti faci griji asa cum s-a si vazut...
E bine cand se termina cu bine.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Revin aici cu un comentariu nou, o actualizare a situației, ca să zic așa: am vărsat o cană de cafea peste Galaxy S21 Plus, iar pe urmă l-am spălat la chiuvertă cu simț de răspundere. Telefonul merge impecabil. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri