Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Deblocare ecran

(Subiect creat la: 20-08-2022 09:07 AM)
352 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Va salut ! Cea mai buna si  mai sigură folosită metoda de deblocare pe care o folositi care este ? Eu le folosesc pe toate 3 : amprenta ,cod pin si deblocare facială ! 
22 Răspunsuri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Salutare!
Pentru mine cele mai bune metode de deblocare sunt cele pe care le ai enumerat si pe care le folosesc si eu,acelea fiind: Cod PIN,Recunoastere faciala si Amprenta. 🙂
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Multumesc ! Si eu le folosesc simultan pe toate 3 !
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cea ma buna? Hmm.. cred ca aia cu care te-ai învățat. Cea mai sigură? Cred că parola. Doar ca e enervant să o introduci mereu.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Multumesc ! Dar amprenta ?
PACRi
Maestro
Opțiuni
E discutabilă. Dormi profund? 😅😅
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu 🙂 Ca doar nu imi ia degetul in somn si il pune pe ecran !!!🙂 Poate sa ma imbat cumva🙂
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Fingerprints oricum este corelată cu un Pattern,cu password sau cu PIN de siguranță suplimentară,se şi solicită la 72 ore asta.Practic nu putem discuta strict doar de amprentă cât timp este suplimentată ca metodă de deblocare cu celelalte.
Iar legat de recunoaştere facială gândeşte-te la următorul scenariu:
Ionel şi Gigel,frați gemeni "identici" care sunt mai mereu în acelaşi spațiu,având acces unul la dispozitivul celuilalt,ambii având ca metodă de deblocare Face recognition..Se mai şi ceartă deseori,asta aşa ca să fie scenariul mai atractiv.În situația în care vreunul din ei(Gigel spre exemplu)ar avea vreun gând necurat să îi deblocheze smartphone-ul celuilalt din ştiu eu ce motive(să-i facă rău,desigur) crezi că software-ul distinge acele trăsături identice şi apare notificarea: Gigele...vezi-ți de treaba ta că te-am recunoscut!!!
🙂

Las şi captură cu ceea ce specificam la început.
Cred că subscriu la cele spuse de @PACRi cu password-ul doar că este cumva un chin.Prefer Fingerprints.Screenshot_20220820-091352_Settings.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Multumesc ! Intr-adevar amprenta este legata si de codul pin. ***** un restart al telefonului iti cere întotdeauna codul PIN ceea ce inteleg ca este mult mai sigur ca si element de siguranță !
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi sigură 100% nu este nici una,asta spunea @PACRi cu somnul.Că poate când dormi "stil butuc" vine careva şi îți ia frumusețe de degețel şi ți-l deblochează.Dimineața când te trezeşti...😄
Siguranța este dată şi de asocierea unor conturi,numere de telefon de siguranță,emailuri...să existe o certitudine că este dispozitivul tău în caz că...
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc inca odata ! Atunci despre ce vorbim ? Stam cu teama ca nici una nu este sigură 100%? Inclin totusi sa cred ca amprenta este unica ,cel putin asa se spune ,ca nu exista 2 amprente identice !
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu amprenta o utilizez.Nu discutăm de o teamă anume,însă ştii bine că există situații mai puțin plăcute şi de asta există aceste metode de blocare ecran,indiferent care-or fi ele.Ajută,gândeşte-te că sunt mulți care nu au nici una,este strict alegerea fiecăruia.Însă nici să te blindezi cu toate nu este ok...să stai 1oră până-l deblochezi.Mai ales că la unii chiar şi senzorul de amprentă dă rateuri.Când eşti acasă într-un cadru mai intim este altceva.În exterior eşti mult mai expus,mai ales dacă laşi smartphone-ul pe vreo masă şi mai sunt şi alții prin jurul tău.Este bine să existe măcar un minimum de protecție a ecranului.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Foarte bine spus si adevărat ! Mulțumesc dvs.si celorlanti care sunteti pe forum si prin comentriile dvs.ne expicati si totodată ne ajutati sa facem ce este bine in ,,manuirea" acestor jucurii pe care multi le spun gadgeturi !
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc ! Este in limba engleza 🙂
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da,din păcate foarte multe articole/informații le găseşti doar în limba engleză.Dar poți utiliza un translator ceva.Vezi că şi la ştirile de dimineață de aici,majoritatea sunt în engleză deşi foarte mulți nu reuşesc să înțeleagă.Pentru tehnologie/IT cam asta este limba care domină.
Sorry. 😔
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Sa aveti o zi bună ! Multumesc oricum !
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu folosesc amprenta cel mai des. Chiar dacă am și model și faciala activata :smiling-face:
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc ! Si eu fac la fel ,desi de multe ori se deblocheaza mai repede cu faciala !
Teo36
Voyager
Opțiuni
Doar eu folosesc swipe to unlock?!
Screenshot_20220820-201832_Settings_11705_1661015960.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Este opțiunea dvs. ! Dacs va avantajeaza mai mult este ok.