Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Deblocare apeluri Internaționale

(Subiect creat la: 10-04-2024 09:10 PM)
761 Vizualizări
ArabuArabu
Pioneer
Opțiuni
Bună ziua,..am un Samsung Galaxy S10 Plus, la care vreau sa debifez in Rubrica BLOCARE APELURI , secțiunea APELURI INTERNAȚIONALE CU EXCEPȚIA REȘEDINȚEI ,... La care îmi cere un cod--- cod care eu nu l-am introdus, NU AM SETAT nici un cod. Știți cumva ce cod trebuie sa tastez ?? Va mulțumesc !!! 
Atașez foto

image

6 Răspunsuri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Incearca codul de deblocare a telefonului.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Depinde de compania la care ai abonamentul sau cartela sim pentru că eu știu că acele coduri sunt 0000 peste tot la Digi așa am sau 1 2 3 4 mă înțelegi altceva nu poate fi
ArabuArabu
Pioneer
Opțiuni
Va mulțumesc mult... Posibil de la rețeaua Orange pt că sunt în Germania mai bine de un an și nici apeluri pe tel nu mai pot primi,.. doar pe Whatsapp.... Va mulțumesc... Când revin in România o sa verific,.. posibil Restricția privind depășirea șederii în Spațiul Economic European.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă stai de un an în Germania ai restricție de ședere?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Cred ca se refera la directiva UE privind utilizarea resurselor in roaming, care are efect 123 de zile (4 luni) petrecute majoritar in afara tarii.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Poate este dezactivat serviciul de apeluri internationale. Nu ai incercat sa il activezi din aplicatia My Orange sau din cont? Poti lua legatura si de acolo cu serviciul clienti prin chat .

Edit. Tinand cont ca esti de peste 4 luni in afara tarii, ai pierdut toate beneficiile roamingului (cele reglementate de catre UE), de aceea nu mai poti fi apelat sau sa suni. Pentru a le primi inapoi trebuie sa ai din nou o perioada de utilizare majoritar in Romania (tot 123 de zile). Practic se considera ca ai folosit resursele majoritar intr-o tara daca ai fost acolo cel putin jumatate de timp din ultimele 123 de zile.