Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Cum pot adauga acest ton de apel ?

(Subiect creat la: 23-09-2023 10:29 PM)
961 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni

Din fisiere ,Fisiere audio

image

Aici,in ton de apel Mesaje

image

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nici la mine nu este acel plus. Am pus în folderul Notifications un mp3 și apare și la notificări și la mesaje. Doar ca nu e numele fișierului ci numele melodiei. De asta am zis să încerci cu un mp3 care nu are multe secunde și vezi dacă fișierul e problema.

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Simplu mergi în tonuri și dai adauga ton și acolo te va duce în tot ce ai pe Telefon dai pe dosare și intri în dosarul unde ai acel clip sau înregistrare
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Totusiai explicit se poate? Din fisiere apare jos ceva: copiere ,mutare ,partajare ,mai multe...cum procedez?
silvergol
Hotshot
Opțiuni
1 setări
2 ton de apel aici dai pe sim 1/2 sus în strângă îți va apărea un + și acolo îți va apărea tot ce ți am zis în primul comentariu
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
De acord cu dvs ! Dar in s doua imagine cea de la Setari,notificari Mesaje nu apare acel +
silvergol
Hotshot
Opțiuni
UiteScreenshot_20230923_185819_Gallery.jpgScreenshot_20230923_185846_Gallery.jpgScreenshot_20230923_185628_SecSoundPicker_1000092812_1695484781.png
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Pai da ,asta stiam sa fac ,dar inca odata,cum sa fac sa ajunga tonul in Mesaje la notificari ? In cea de-a doua imagine nu am optiune aceea cu + ,ca sa pot sa il adaug cumva !
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asta e doar pentru ringtone (ton de apel), nu si pentru mesaje / notificari.

Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Totuși,pana sa schimb bateria in garantie fiind,urmand resoftarea de la centru ,mergea si aveam ton preferet la Mesaje !
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am incercat ! Nu se duce in notificari sunet in Mesaje,cum apare in cea de-a doua imagine.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Trebuie să le copiezi în folderul ringtones pentru tonuri și în folderul Notifications pentru notificări.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Dar cum sa fac ,te rog ? Dau copiere sau mutare din imaginea de sus in cea cu Mesaje ?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Oricare din ele. Important e ca acele fișiere să fie în folderul în care cauta tonuri sau notificări. Nu trebuie niciun plus. Ar trebui să îți apară o secțiune personalizat
Vezi unde este Viva la Vida1695490228027_1695490228018_0.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Bine ,asa apare celelalte melodii care le am in Ringtones,dar din notificari cum il iau sa il duc la Mesaje ,sunete de notificare?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am incercat ! Se duce in folderul ringtones si notificari,dar cand intru la Mesaje ,setari ,notificari,categoriinotificari ,sim1sau 2,sunet nu pot adauga ! Este imaginea de mai sus si nu are acel+.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și la mesaje ar trebui să îți apară. Tot din folderul notification sunt luate.
https://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/customise-ringtone/
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc.,dar din pacate nu apare,doar cum se vede in captura de ecran care am facut-o sa o pot arata!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ai încercat și cu un mp3? Poate nu recunoște acel format pentru notificări.
Apropo, nici la sfârșitul listei nu îți apare?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu ! Tocmai butonam prin sunete notificari si observ ca nu se poate adauga deloc la sunetele preinstalate existente si altceva cum exista in Ringtones
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Asa apare si la Sunete si vibratii ,sunet de notificare ! Nu se poate adauga . Nu este acel + ca la Sunete ton de apelScreenshot_20230923_213047_SecSoundPicker.jpg
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nici la mine nu este acel plus. Am pus în folderul Notifications un mp3 și apare și la notificări și la mesaje. Doar ca nu e numele fișierului ci numele melodiei. De asta am zis să încerci cu un mp3 care nu are multe secunde și vezi dacă fișierul e problema.