Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Certificare play protect

(Subiect creat la: 09-11-2020 02:18 PM)
927 Vizualizări
adrianu
Explorer
Opțiuni

Ma intereseaza daca a reusit cineva sa certifice telefonul si cum anume.

Multumesc.

14 Răspunsuri
adrianu
Explorer
Opțiuni

Daca ei nu au facut-o si din cauza asta nu pot instala anumite aplicatii trebuie ca gasesc o metoda. Verifica-ti telefonul daca este certificat, s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta.

Call centerul lor zice ca sa fac hard reset sau sa-l duc in service.😄

0 Aprecieri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Telefoanele din fabrica vin certificate de catre producator. Singura varianta sa nu fie certificat ar fi sa se fi instalat un soft custom pe el si sa nu fie instalat cum trebuie. Verifica sa ai sigur un sistem android original.
0 Aprecieri
adrianu
Explorer
Opțiuni

Telefonul nu este rootat si are update-urile la zi.

Are androidul 10 original instalat.

Nu sunt singurul care a patit chestia asta. Sunt proprietari ai google pixel carora le apare faptul ca dispozitivele lor nu sunt certificate play protect. 😃

CosHd
Voyager
Opțiuni
De curios ce vrei sa instalezi si nu poti din cauza ca nu este certificat?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Dai un clear cache telefonului si incearca dup.a.

0 Aprecieri
adrianu
Explorer
Opțiuni

Am incercat deja, fara efect. Unii spun ca ar fi din cauza update-ului de la 2.0 al UI, desi acum am 2.5...

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Incearca cu un clear cache si clear data la Google Play Store, ***** ce faci clear cache la telefon.
Solutia asta ziceau pe un site ca a functionat.
Daca tot nimic, nu prea mai am idei :smiling-face:

0 Aprecieri
adrianu
Explorer
Opțiuni

Nu merge. Clear cache nu merge, pentru prima solutie trebuie sa ai rom custom, credeam ca vorbesti de a 2 solutie.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu trebuie sa ai access la root pe telefon ca sa poti da clear cache la telefon sau le vreo aplicatie.
Daca ai incercat si nu functioneaza, imi pare rau, nu stiu ce sa iti mai recomand. Dar daca nu ai incercat inca, eu zic ca merita incercat. Vezi tu ce faci :smiling-face:

0 Aprecieri
Nini73
Student
Opțiuni
Am aceeasi problema. Astazi s-a facut ultimul update de soft, nu imi mai apare starea dispozitivului din punct de vedere play protect. In continuare nu imi gaseste anumite aplicatii in magazin play. Nu pot rula aplicatia de banking, primesc mesaj de eroare dispozitiv necertificat play protect.
0 Aprecieri
adrianu
Explorer
Opțiuni

Am avut aceeasi problema si am rezolvat-o.

Cum? Astfel: in meniul setari intrii la informatii software si apesi de 5 ori pe numar versiune de 5 ori activand optiuni dezvoltator.

In meniul nou activat derulezi pana la deblocare OEM si debifezi optiunea.

Intrucat telefonul va reveni la setarile din fabrica va trebui sa faci un back-up si sa salvezi ce te intereseaza.

***** resetare vei descoperi ca telefonul tau este certificat si poti,de ex., sa instalezi netflix-ul.

Nini73
Student
Opțiuni
Ieri seara am debifat optiunea deblocare OEM, am restartat telefonul. De abia de dimineata am primit certificare play protect. Cred ca a contat si actualizarea anterioara de la Samsung. Am fost in atentia lor cund le-am trimis sesizare pe e-mail.
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.
0 Aprecieri
adrianu
Explorer
Opțiuni

Screenshot_20201212-225628_Settings.jpg

Screenshot_20201212-224404_Google Play Store.jpg

0 Aprecieri
B_Ionuț
Apprentice
Opțiuni

Eu am primit o actualizare de sistem si adoua zi mam trezit ca nu mai pot face plati cu cardul de si este înregistrat in portofel ca pana inainte de actualizare am facut plati zlnic

Am apelat la suportul samsung le am dat acces la telefon prin smart tudor nu au reușit nimic au spus sa resetez telefonul la setarile de fabrică telefonul tot necertificat a ramas.

si pe urma a spus sa merg cu el in service .

0 Aprecieri