Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bara navigare, update 6.1

(Subiect creat la: 30-05-2024 09:44 PM)
102 Vizualizări
Andrei120
Apprentice
Opțiuni

Salut dețin un s21 ultra si folosesc bara de navigare clasica dar ascunsa tot timpul, adică doar prin gesturi, cu noul update s-a scos de tot treaba asta. Eu unul sunt foarte nemulțumit, de 2 ani de când folosesc telefonul + încă 2 pe un s8 tot asa am avut bara de navigare, mai sunt alții? oare o sa o bage înapoi?

2 Soluţii
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Există o modalitate prin care poți ascunde acea bară, instalând Good Lock și modulul Navstar. Dar cum acesta nu este disponibil la noi, trebuie să instalezi Fine Lock sau NiceLock. Urmează pașii de aici: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s24/samsung-gestures-back-in-oneui-6-1/td-p/9091363...

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Andrei120
Apprentice
Opțiuni

Am rezolvat și eu pana la urma, trebuie sa instalezi prima data Fine Lock din Magazin Play, instalezi NavStar și Good Lock(APK-uri) le găsești în aplicația Fine Lock. Cam multe pentru a readuce o setare înapoi dar mna..

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
6 Răspunsuri
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Salut! La asta te referi ? Mie tot timpul mi-a apărut și mi-a plăcut maxim. Nici nu știam că se poate ascunde . Și dacă da de unde și cum ?1716862052311.jpg
0 Aprecieri
Andrei120
Apprentice
Opțiuni

Nu asta, sunt cele 3 butoane clasice dar ascunse și folosite ca gesturi

0 Aprecieri
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Se poate modifica cumva să dispară și altele din câte am înțeles din Fine Lock secțiunea NavStar????
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Există o modalitate prin care poți ascunde acea bară, instalând Good Lock și modulul Navstar. Dar cum acesta nu este disponibil la noi, trebuie să instalezi Fine Lock sau NiceLock. Urmează pașii de aici: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s24/samsung-gestures-back-in-oneui-6-1/td-p/9091363...
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Da dar app good lock nu e disponibila în tara noastră
0 Aprecieri
Soluţie
Andrei120
Apprentice
Opțiuni

Am rezolvat și eu pana la urma, trebuie sa instalezi prima data Fine Lock din Magazin Play, instalezi NavStar și Good Lock(APK-uri) le găsești în aplicația Fine Lock. Cam multe pentru a readuce o setare înapoi dar mna..

0 Aprecieri