Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicația bt pay

(Subiect creat la: 26-11-2023 09:41 PM)
1166 Vizualizări
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Am un Samsung S21 FE. Acum doua săptămâni mia expirat vechiul card de la banca Transilvania, aplicația bt pay mergea. Am luat altul nou și nu ma lasă să îl introduc pe cel nou,imi spune ca nu sa reușit alocare token. Am fost la banca Transilvania ei au zis ca sunt depășiți. Am sunat la serviciu clienți și au zis ca au făcut o sesizare mai departe. A-ți mai pățit asa ceva? 
12 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai încercat să ștergi aplicația și să o configurezi de la zero. În mod normal acea eroare apare dacă este expirat cardul, este blocat, sau nu ai introdus toate datele corecte.
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Am încercat de mai multe ori. Dezinstalat, reinstalat,sters cardul, introdus manual. Nu merge. El apare când finalizez și când dau sa îl adaug îmi apare eroare. Unii zic ca poate fi de la android.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă ar fi de la Android, nu ar merge la nimeni. Așteaptă răspunsul de la serviciul clienți. Probabil problema e la ei în sistem.
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Ciudățenia e de ce mergea cel vechi în aplicație și asta nu
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În mod normal trebuia doar șters cel vechi și îl puneai pe cel nou. Cine știe ce a rămas agățat la ei în sistem legat de vechiul card. Așteaptă răspunsul de la ei, și dacă nu se rezolvă, fă presiuni că la ei doar așa rezolvi de multe ori. Eu am avut campionate întregi cu ei 😀. Depinde pe cine prinzi acolo.
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Asa am procedat. Cel vechi șters. A intrat cel nou și când îl activez îmi da eroare.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Tokenul este acordat de VISA sau MASTERCARD prin intermediul băncii.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Dacă e card VISA e o problemă cunoscută de Banca Transilvania. Degeaba susțin ca nu. Am pațit-o și eu în același fel prin martie anul curent. Le emit cu aceeași serie (ii suspectez pe aștia de la banca de faptul ca incearca sa nu plateasca niste taxe catre visa).
Pentru ca atunci cand le-am spus la telefon ca am sa dau un email direct la VISA.. o cam scăldau.
Reiau. Am pațit-o prin martie. Dupa zeci de telefoane, sesizari, zeci de dezinstalat aplicatia si reinstalat, zeci de "v-am șters tokenul. acum ar trebui sa functioneze..." Am rezolvat-o facănd cerere sa-mi emita alt card cu OBLIGATORIU alta serie (numarul cardului care e scris pe fata. 4 grupuri de cate 4 cifre)
Am primi cardul nou. Si cand am deschis aplicatia mi-a aparut din prima, mi-a propus sa mi-l instaleze.. totul a mers "ca uns"

PS. Tokenul se acorda facand o corelare intre numarul cardului, persoana detinatoare si data expirare.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Ok. Mulțumesc frumos
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu m-ar mira să fie exact cum zici tu. Pentru mine BT e Digi-ul băncilor 😆.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ca sa reiterez cele spuse de @PACRi

Cand adaugi un card fizic într-o aplicatie (BT Pay, Google Wallet, etc), in sistemul bancii se genereaza un card virtual legat printr-un token. Daca acel card fizic expira sau este re-emis, in sistem se genereaza un alt card virtual dar care nu este legat prin nimic si care intra in conflict cu token-ul generat anterior si inca prezent.

Trebuie sa stearga token-ul vechi din sistem (chiar daca zic ca au facut-o, nu l-au sters de peste tot) si este posibil sa aiba probleme sau bug-uri ce nu le permit asta asa incat raman agatate.

Probabil de asta solutia de a face un card cu numar/serie noua functioneaza pt ca este complet nou si nu mai exista in sistem token-uri legate

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Sa rezolvat cu mari intervenții
0 Aprecieri