Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Adaptive refresh rate

(Subiect creat la: 14-02-2022 12:57 PM)
249 Vizualizări
knz927
Journeyman
Opțiuni
Salutare,
Am si eu o intrebare/nelamurire. Din cate stiu, pe seria S21 ecranele au refresh rate adaptiv cu scadere pana la 48hz, corect ? Daca activam optiunea de show refresh rate din developer options si setam telefonul in modul adaptiv in ceea ce priveste rata de refresh, acesta oscileaza doar intre 60-120hz, nu merge mai jos. Voi ati intampinat treaba asta ? Sau asta este comportamentul normal?
5 Răspunsuri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
Un răspuns clar nu găsesc, însă din ce am înțeles chiar dacă arată 60-120 se poate să fie diferit. Îți las aici un link pentru mai multe informații-> https://www.reddit.com/r/GalaxyS21/comments/m5ucak/s21_ultra_adaptive_refresh_only_120_and_60hz/?utm...
knz927
Journeyman
Opțiuni
Am citit asta.. am instalat si o aplicatie care arata mai exact hz si nu coboara sub 60hz. E aiurea chestia asta pentru baterie.. daca tot a fost marketat asa, sa faca ce zic ca face :)) ***** postarea de aici am citit pe internet mai multe articole si e ceva cunoscut..
0 Aprecieri
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
La fel eate si la mine. Pe 48hz am vazut doar in anumite video pe youtube. ***** mine ceva nu este optimizat bine. Ca ar trebui pe o imagine sa ai 48 hz. Ca este statica poza. Le am zis problema celor de la samsung. Dar stiu doar sa o bage pe aia sa te conectezi cu ei penttru acea problema
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Așa este... eu folosesc Galaxy Max Hz și îmi țin refresh rate-ul la 96hz.
Teo36
Voyager
Opțiuni
Varianta castigatoare 👍Screenshot_20220214-235131_One UI Home_859_1644875509.jpg
0 Aprecieri