Poate se vor rezolva odata problemele cu rata de refresh adaptiva, vizibilă cel mai mult la derularea pe Samsung Internet dar si in anumite meniuri gen setari-aplicatii,la scrolul stanga dreapta al imaginilor este si mai vizibil.Este deranjant,mai ales la cat costa telefoanele din gama S.Rezolvati problemele acestea Samsung,veti pierde din clienti.Incalzirea si fara GOS dezactivat Cod Mobile,nu poti juca fara sa nu se incalzeasca peste 42 grade pe datele mobile(pe wifi cred ca este un pic mai bine).Inteleg ca jocul utileaza rezurse mari dar faceti update la gpu sa poata face fata cerintelor mai bine,FB(high cpu usage)in jocul COD inteleg utilizarea procesorului dar pe Facebook nu(observat in termal guardian).La deschiderea elementor recente de asemenea se observa o sacadare.RATA REFRESH 48hz in imagini statice si cand nu se utileaza telefonul(unde este?nici pe s21 ultra nu se regăsește,aceiasi problema).Macar faceti optiune de Rata refresh fixa pentru ce care vor asta 60,90,120(acei 60 subt tot adaptabili din ce am observat eu )Poate se mai rezolva din problemele astea la urmatorul update ce ar trebui sa apara ca pe Germania csc DBT a fost lansat deja.nu stiu care este problema daca ufs 3.1 sau ram ul,treceti pe nvme(ssd)-viteze mai mari.Chiar ma faceti sa mi para rau ca utilezez Samsung.Un utilizator obinuit vrea sa se joace putin(grafica minima si tot este problema),fB insta,etc fara sa se incalzeasca telu si sa sacadeze si la android 12 tine mai putin bateria de fel.Felefonul este resetat tot,cache,optimizare aplicatii,tot ce se poate face.Si pe gama S22 am vazut chiar mai multe probleme,nu este bine deloc ,plus scandalul GOS,lucrati mai mult la racirea telofonului.NOROC CA AM UN COOLER DE LA BLACKSHARK CARE MA AJUTA SA IL TIN IN BAREME DE TEMPERATURA.Samsung notati aceste probleme!