Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty 800 zl

(Temat utworzony: 06-08-2022 07:44 PM)
10825 Wyświetlenia
Adka11
Apprentice
Opcje
Po zakupie  telefonu Samsung s22  I zalogowaniu się na Samsung  members,gdzie znajduje  sie6 baner promocyjny  i formularz  ktory należy  wypełnić? 
286 Odpowiedzi
Slowhand1
Explorer
Opcje
A zarejestrowałeś urządzenie? Masz je na w aplikacji z numerem imei itd? U mnie baner pojawił się po ok 3 godzinach od rejestracji urządzenia
0 Like
Bat2121
Apprentice
Opcje
No przecież napisałem że dostałem potwierdzenie wzięcia udziału w promocji, więc wszystko zrobiłem zgodnie z regulaminem
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Goooskaa@adremja, zapoznajcie się z odpowiedziami w tym wątku, były już podawane wskazówki, co można w takim przypadku zrobić.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Teramitzu
Pathfinder
Opcje

image

Cześć,
Zakupiłem Samsung Galaxy S22 Ultra skuszony promocją zwrotu 800 zł. Teraz w aplikacji Samsung Members widzę dwa formularze. Jeden dotyczy wspomnianego zwrotu a drugi otrzymania słuchawek Buds2.

Czy to oznacza, że mogę wypełnić dwa formularze czy one się wykluczają nawzajem.

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Teramitzu, na stronie 8 tego wątku odpowiedziałem już na podobne pytanie, zapoznaj się, proszę. :winking-face: https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/zwroty-800-zl/td-p/5812271/page/8

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

whateverx3
Journeyman
Opcje
Hej! 👋
Po jakim czasie wpłynął wam zwrot za zarejestrowanie się w samsung members po zakupie telefonu? :smiling-face:
kornik88
Pioneer
Opcje
4 miesiace czekałam
whateverx3
Journeyman
Opcje
Naprawdę? O matko...
0 Like
kornik88
Pioneer
Opcje
Noo, przy czym gdyby nie pisanie tutaj to mam wrażenie, że nie dostałabym tej kasy
whateverx3
Journeyman
Opcje
A gdzie dokładnie się "upomniałaś" ?
0 Like