Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty 800 zl

(Temat utworzony: 06-08-2022 07:44 PM)
10835 Wyświetlenia
Adka11
Apprentice
Opcje
Po zakupie  telefonu Samsung s22  I zalogowaniu się na Samsung  members,gdzie znajduje  sie6 baner promocyjny  i formularz  ktory należy  wypełnić? 
286 Odpowiedzi
panmaslo
Navigator
Opcje
Pierw rejestracja i masz po 2 dniach lub dniu na members
gceret
First Poster
Opcje
Zarejestrowałem wykonałem kilka telefonów i nie ma formularza
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gceret, spróbuj uruchomić ponownie telefon i sprawdź, czy masz zaznaczone zgody marketingowe w aplikacji Samsung Members. Jeśli po ponownym uruchomieniu baner nie pojawi się w ciągu kilku godzin, napisz do organizatora promocji (mail w regulaminie), włączą Ci baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mara28
First Poster
Opcje
Banera brak, wszystko zrobione wg instrukcji z poprzednich postow. Kupiony 11.08, wtedy też uruchomiony z simem itd. Napisalam na maila z regulaminu i info zwrotne, ze odpiszą do 7 dni..
0 Like
mekrske
Journeyman
Opcje

Dzień dobry. 14 sierpnia kupiłem na stronie Samsunga telefon Galaxy S22 Ultra. Wypełniłem dzisiaj formularz dotyczący cashbacku - zwrotu do 800 zł, jednak zauważyłem, że w Samsung Members jest również baner dotyczący odbioru słuchawek Galaxy Buds 2 w prezencie. Mam pytanie - czy te dwie "promocje" wykluczają się wzajemnie i można wybrać albo cashback, albo słuchawki, czy stanowią odrębne, niezależne od siebie byty? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@mekrske, w promocji z Buds2 nie weźmiesz udziału ze względu na ten punkt regulaminu:

OleksiiA_0-1660738778555.png

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mekrske
Journeyman
Opcje

@OleksiiAWłaśnie tak myślałem, że nic z tego nie wyjdzie, bo baner zniknął wraz z wypełnieniem wniosku na cashback. Dziękuję za odpowiedź.

Czy informacje o zakupie ze strony Samsunga, informacje wysyłane na maila odnośnie zakupu zarówno od Samsunga jak i od firmy kurierskiej, SMS potwierdzający dostawę oraz zdjęcia paczki wystarczą do kwalifikowania się jako dowód zakupu do cashbacku 800 zł? Jak na złość, fakturę na maila dostałem dosłownie kilka minut po wypełnieniu formularza, którą dosłałem również na adres samsung-zwrot@smolar.pl.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@mekrske, czy wystarczy, to jednoznacznie nie odpowiem, ale jak dosłałeś na maila organizatora fakturę, to powinno być już ok. A nawet jeśli czegoś im zabraknie, to po prostu do Ciebie napiszą i poproszą o uzupełnienie informacji, więc nic się nie stało. :smiling-face:

Witaj na Forum Samsung!

QbaGlama
First Poster
Opcje
Witam. Samsung S22 Ultra zamówiony 13. Aktywowany 15.08. Do dzis nie pojawił się u mnie baner. Czy mogę prosić o pomoc.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@QbaGlama, wykonałeś co najmniej 5-minutową rozmowę za pomocą polskiej karty SIM? Spróbuj uruchomić ponownie telefon i sprawdź, czy masz zaznaczone zgody marketingowe w aplikacji Samsung Members. Jeśli po ponownym uruchomieniu baner nie pojawi się w ciągu kilku godzin, napisz do organizatora promocji (mail w regulaminie), włączą Ci baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!