Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Premia - zyskaj do 1000 zł za zakup wybranego urządzenia!

(Temat utworzony: 09-02-2021 12:51 PM)
286 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

premia.PNG

Czas na nowy Cashback 😊

Stawka jest wysoka, bo zwrot może wynosić nawet 1000 zł!

Promocja trwa od 08.03 do 21.03.2021 i dotyczy urządzeń kupionych w tym terminie.

Co trzeba zrobić?

• Kup Galaxy S20 FE, Galaxy Z Fold2 5G, Galaxy Z Flip|Z Flip 5G albo Galaxy Tab S7|S7+ w okresie od 04.01.2021 do 31.01.2021 u partnerów handlowych.

• Aktywuj swoje urządzenie z aktywną polską kartą SIM do 24.03.2021 r. Przez aktywacje rozumiemy uruchomienie urządzenia na parę minut z polską kartą SIM i zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego.

• W przypadku tabletów Galaxy Tab S7 I S7+ w wersji WiFi niezbędne jest uruchomienie urządzenia na terytorium Polski oraz posiadanie dostępu do internetu. Następnie zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim nowym smartfonie lub tablecie.

• Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy w terminie do 26.03.2021 r. Załącz dowód zakupu oraz wpisz numer konta bankowego.

• Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, w ciągu 14-17 dni kalendarzowych, pieniądze zostaną przelane na Twoje konto.

Jak wypełnić formularz?

premia2.PNG

Modele biorące udział w promocji i przypisany do nich zwrot:

premia3.PNG

Przydatne linki 😊

Strona promocji

FAQ

Modele

Regulamin promocji

482 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Szymon20 @Dratwa @BeataKa @Agnieszka1925 @TwoMeters ZŁY DZIAŁ!!! TYTUŁ JESZCZE GORSZY!!!

Zapoznajcie się ze strukturą forum a znajdziecie odpowiedni dział a w nim tematy dotyczące odpowiednich promocji. Tam można się dopisać, bez potrzeby zakładania nowych tematów o tym samym!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
michug88
First Poster
Opcje
u mnie ten sam problem
0 Like
memilqa
First Poster
Opcje
Ja też
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@michug88 @memilqa tak to widać, że ten sam problem! Problem z czytaniem i brakiem jakichkolwiek chęci do zapoznania się ze strukturą forum i dowiedzenia się, ze odpowiedni dział i temat już istnieją. Że to właśnie w nich się należy dopisać i to właśnie je należy przeczytać, a nie jak reszta robić bałagan.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
edzia30
First Poster
Opcje
Witam czy ktoś dostał zwrot za zakup 
S20 fe 5g i jak gługo czekał ????
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@edzia30 ZŁY DZIAŁ!!! Tytuł nie odnosi się do treści posta!

Podsyłam link do właściwego działu: https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/bd-p/im-offers-pl - warto zapoznać się ze strukturą forum, aby w przyszłości nie popełniać błędów i nie zaśmiecać działów technicznych.

0 Like
Najmes
Journeyman
Opcje
Witam, czy ktoś dostał zwrot 400zl za zakup s20fe? Ja złożyłem wniosek na początku roku i do tej pory mam w weryfikacji. 
0 Like
Marlenhen
First Poster
Opcje
witam, ja też jeszcze czekam a już minął czas podany w regulaminie
0 Like
Talvea
First Poster
Opcje
W moim przypadku również brak zwrotu.
0 Like
sabajna
First Poster
Opcje
witam. zgłosiłam już swój tel czekam już 9 dni i dalej jest w weryfikacji?jak długo mam jeszcze czekać na decyzję?
0 Like