Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiosenna promocja cashback do 600 zł — seria Galaxy S22

(Temat utworzony: 12-04-2022 03:48 PM)
6256 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

S22_1.png

Każdy już chyba słyszał o smartfonach z serii S22. Z pewnością część mogła je sobie podotykać na wystawie w sklepach partnerskich i Brand Store. A teraz za zakup modeli z serii S22 możecie otrzymać zwrot do 600 zł na swoje konto!

Jak wziąć udział? 🤔

1. Kup wybrany smartfon z serii Galaxy S22 (S22/S22+/S22 Ultra) w okresie od 11.04.2022 do 24.04.2022 u partnerów handlowych wskazanych w Regulaminie.

2. Między 11.04.2022 a 27.04.2022 aktywuj zakupiony smartfon. Poprzez aktywację rozumie się uruchomienie produktu z aktywną kartą SIM polskiego operatora, wykonanie połączenia na czas min. 5 minut, uzyskanie dostępu do sieci internet oraz zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego (EULA).

3. Między 11.04.2022 a 30.04.2022 zaloguj się do aplikacji Samsung Members i wypełnij formularz zgłoszeniowy dostępny w zakładce "Korzyści". W formularzu konieczne jest podanie informacji takich jak m.in. dane osobowe, numer konta bankowego prowadzonego przez bank mający siedzibę na terenie Polski, numer IMEI urządzenia i dowód zakupu. Dokładny spis danych, które należy podać w formularzu, znajduje się w Regulaminie.

OleksiiA_0-1649770983408.png

WAŻNE! Baner z formularzem pojawi się do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia.

4. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia. Weryfikacja trwa do 14 dni kalendarzowych, więc maksymalny czas oczekiwania na zwrot może wynosić 14+21 dni!

WAŻNE! Uczestnik może otrzymać w promocji wyłącznie jeden zwrot niezależnie od liczby zakupionych w promocji produktów. Każdy dowód zakupu produktu może być zgłoszony w ramach promocji tylko jeden raz.

OleksiiA_1-1649771042354.png

Ile zwrotu otrzymamy? 🤑

Za zakup Galaxy S22 5G400 PLN
Za zakup Galaxy S22+ 5G500 PLN
Za zakup Galaxy S22 Ultra 5G600 PLN

Ważne informacje

• Zachęcam do dokładnego zapoznania się z Regulaminem, znajdziecie tam informacje dotyczące partnerów handlowych, modeli, które biorą udział w promocji, jak i wszystkich dat, terminów i założeń, które trzeba spełnić, aby otrzymać zwrot!
  • Reklamacje można zgłaszać do 24 czerwca 2022 roku na adres e-mail samsung-zwrot@smolar.pl lub pocztą tradycyjną — Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Wiosenna promocja cashback – seria Galaxy S22”. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją tabletu i pozostałymi krokami!

Przydatne linki

Strona promocji 

Regulamin

Modele objęte promocją 

FAQ 

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

123 Odpowiedzi
Ikier11
Apprentice
Opcje
Wczoraj pobaktywacji telefonu też nie miałem takiej możliwości. Szukałem wszędzie. Dzisiaj zobaczyłem jeszcze raz w aplikacji i pojawił mi się formularz w aplikacji samsung members i bez problemu mogłem go wypełnić
0 Like
Maledivy321
Student
Opcje
Mam włączoną opcję oferty specjalne i biuletyny a nadal mi się nie pokazuje ta opcja. Rozmowę jeszcze przed wpisem wykonałem bo właśnie coś takiego pamiętałem że trzeba zrobić. W takim takie czekam tę dobę.
0 Like
TeslaA
First Poster
Opcje
Również proszę o wyjaśnienie w jasny sposób, jak dokonać rejestracji do zwrotu. Nie widzę takiej opcji.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@epanda , @RoksanaRoksana@TeslaA, 5 minutowa rozmowa wykonana? Zgody marketingowe w Samsung Members zaznaczone? Wszystko zgodnie z regulaminem? Jeśli trzy razy tak, to piszcie do organizatora promocji — maila macie wyżej.

@Ukaniu28, zgody te akceptuje się przy pierwszym uruchomieniu, bez tego telefon nie będzie działać. Jeśli korzystasz z telefonu, to wszystko jest ok pod tym względem.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
teoscano
First Poster
Opcje
Gdzie znaleźć ten formularz zgłoszeniowy? Telefon mam od 4 dni, a w tej zakładce korzyści żadnego formularza nie widzę.
0 Like
milutka
Apprentice
Opcje
Nie
0 Like
milutka
Apprentice
Opcje
Jeśli komuś po mimo upływie 48h się nie pojawił baner na zwrot do 600zl tak jak mi piszcie do nich na maila samsung-zwrot@smolar.pl ,opiszcie problem podeślijcie dane telefonu model serie itp oraz załączcie dowod zakupu oni wymusza pojawienie się baneru .Ja tak zrobiłam i już mam wszystko złożone i czekam tylko na zwrot
0 Like
milutka
Apprentice
Opcje
Proszę napisać do nich maila samsung-zwrot@smolar.pl z opisem sytuacji ,dodać wszystkie inf telefonu jak seria model itp dołączyć dowod zakupu i oni wymusza ze swojej strony pojawienie się baneru ja czekałam 4 dni napisałam do nich i w ciągu kilku godz włączyli formularz ,więc nie ma na co czekać tylko do nich pisac od razu:)
Kamozejko
First Poster
Opcje
Nie mogę wypełnić wniosku. Nonstop się resetuje wniosek lub nie można wpisać daty zakupu 
Może ktoś pomoże 
0 Like
kruszi94
First Poster
Opcje
Mi niestety w ogóle nie pojawia się baner, który przeniósłby mnie do wniosku. 😕
0 Like