11-04-2022 08:02 PM
Buds2 to obecnie jeden z moich ulubionych modeli słuchawek. Dlatego cieszę się jak małe dziecko za każdym razem, kiedy widzę kolejną promocję na ten gadżet. 🎶 Obecnie startuje promocja cashback — przy zakupie Galaxy Buds2 możecie otrzymać 270 zł zwrotu na konto!
Jak wziąć udział? 🤔
1. Kup słuchawki Galaxy Buds2 w dniach od 11.04 do 24.04.2022 r. u partnerów handlowych (których lista jak zwykle dostępna w Regulaminie! Koniecznie sprawdźcie przed zakupem).
2. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy między 11.04. a 01.05.2022 r. Podaj wszystkie niezbędne dane, załącz dowód zakupu, zdjęcie opakowania (kartonowego pudełka) po produkcie z widocznym na zdjęciu miejscem po wyciętej naklejce z kodem kreskowym oraz zdjęcie wyciętego fragmentu pudełka z kodem kreskowym.
WAŻNE! Na dowodzie zakupu jedyną pozycją powinny być wyłącznie słuchawki, a cena zakupu produktu na dowodzie nie powinna być niższa, niż kwota zwrotu za dane słuchawki (nie dotyczy produktów kupionych razem z abonamentem na usługi telekomunikacyjne).
Każdy dowód zakupu produktu może być zgłoszony w ramach promocji tylko jeden raz, za wyjątkiem, gdy na dowodzie zakupu znajdują się dwa różne modele produktu. Uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę (zwrot) w promocji niezależnie od liczby zakupionych produktów.
I MEGA WAŻNE! Promocja nie łaczy się z: „Promocją ECOSYSTEM: Seria Galaxy Fold3 i Flip3 z wybranym zegarkiem Watch4 I słuchawkami Buds2" oraz "Promocją ECOSYSTEM: Galaxy A53 5G ze słuchawkami Buds2 w kolorze czarnym".
3. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia na numer rachunku należący do uczestnika podany w formularzu zgłoszeniowym. Natomiast weryfikacja zgłoszenia może potrwać do 14 dni kalendarzowych (ŁĄCZNIE 21+14 DNI = DO 35 DNI).
Ważne informacje
Przydatne linki
Regulamin
Formularz zgłoszeniowy
[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung
[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung
28-04-2022 12:27 AM
28-04-2022 06:57 AM
13-05-2022 06:17 PM
13-05-2022 06:41 PM
@Dariusz0000, można wyjść z inicjatywą i zapytać organizatora, co się dzieje ze zgłoszeniem: premiasamsung@smolar.pl
15-05-2022 07:46 AM
Niemal miesiąc temu wysłałam formularz zgłoszeniowy do promocji zwrotu 270zł za zakup słuchawek Galaxy Buds 2. Termin określony regulaminem minął tydzień temu i w dalszym ciągu nie otrzymałam ani żadnego maila potwierdzającego pozytywne rozpatrzenie zgłoszenia, ani też deklarowanego zwrotu. Kontaktowałam się w ubiegły poniedziałek z agencją Smolar obsługującą promocję i niestety otrzymałam jedynie zdawkowe wyjaśnienie, że zgłoszenie zostało pozytywnie zaakceptowane ale zwrot zostanie zrealizowany w późniejszym terminie, ze względu na jakiś rzekomy problem techniczny po stronie firmy Samsung. Pracownik firmy Smolar nie był jednak w stanie powiedzieć kiedy dokładnie ten "problem" zostanie rozwiązany... Polecono mi czekać i przekazano, że w najbliższych dniach otrzymam potwierdzenie pozytywnego rozpatrzenia zgłoszenia oraz zwrot. Minął tydzień i w dalszym ciągu nie otrzymałam ani potwierdzenia ani zwrotu. Proszę zatem o informację w jakim terminie "problem techniczny" zostanie rozwiązany? Sprawa wygląda na prawdę nieprofesjonalnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że gdybym sama nie skontaktowała się z firmą Smolar to nie wiedziałabym nawet o problemie ze zwrotem i statusie zgłoszenia...
15-05-2022 05:20 PM
17-05-2022 07:03 AM
17-05-2022
09:33 AM
– ostatnio edytowany
17-05-2022
03:18 PM
przez
OleksiiA
21.04 kupione - poza potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia - nic. E-mail do agencji - nic. Przepraszam, ale gdybym wiedział, że samsung ma to gdzieś to za te pieniądze kupiłbym lepsze słuchawki. Za 230 PLN to one są niezłe, ale za 500 to już nie bardzo... A pociętego pudełka nie zwrócę do sprzedawcy...
17-05-2022 03:19 PM
@Sylwiaaaa, @PanRobert, tak jak jest napisane wyżej, jest globalny problem techniczny, stąd te opóźnienia, więc trzeba cierpliwie poczekać, aż zostanie naprawiony.