Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja cashback — kup Galaxy Buds2 i zyskaj zwrot 270 zł

(Temat utworzony: 11-04-2022 08:02 PM)
1915 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

BD2_1.png

Buds2 to obecnie jeden z moich ulubionych modeli słuchawek. Dlatego cieszę się jak małe dziecko za każdym razem, kiedy widzę kolejną promocję na ten gadżet. 🎶 Obecnie startuje promocja cashback — przy zakupie Galaxy Buds2 możecie otrzymać 270 zł zwrotu na konto!

Jak wziąć udział? 🤔

1. Kup słuchawki Galaxy Buds2 w dniach od 11.04 do 24.04.2022 r. u partnerów handlowych (których lista jak zwykle dostępna w Regulaminie! Koniecznie sprawdźcie przed zakupem).

2. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy między 11.04. a 01.05.2022 r. Podaj wszystkie niezbędne dane, załącz dowód zakupu, zdjęcie opakowania (kartonowego pudełka) po produkcie z widocznym na zdjęciu miejscem po wyciętej naklejce z kodem kreskowym oraz zdjęcie wyciętego fragmentu pudełka z kodem kreskowym

WAŻNE! Na dowodzie zakupu jedyną pozycją powinny być wyłącznie słuchawki, a cena zakupu produktu na dowodzie nie powinna być niższa, niż kwota zwrotu za dane słuchawki (nie dotyczy produktów kupionych razem z abonamentem na usługi telekomunikacyjne). 

Każdy dowód zakupu produktu może być zgłoszony w ramach promocji tylko jeden raz, za wyjątkiem, gdy na dowodzie zakupu znajdują się dwa różne modele produktu. Uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę (zwrot) w promocji niezależnie od liczby zakupionych produktów.

OleksiiA_0-1648054220277.png

I MEGA WAŻNE! Promocja nie łaczy się z: „Promocją ECOSYSTEM: Seria Galaxy Fold3 i Flip3 z wybranym zegarkiem Watch4 I słuchawkami Buds2" oraz "Promocją ECOSYSTEM: Galaxy A53 5G ze słuchawkami Buds2 w kolorze czarnym".

3. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia na numer rachunku należący do uczestnika podany w formularzu zgłoszeniowym. Natomiast weryfikacja zgłoszenia może potrwać do 14 dni kalendarzowych (ŁĄCZNIE 21+14 DNI = DO 35 DNI).

OleksiiA_0-1649699987987.png
Ważne informacje

• Reklamacje związane z promocją można zgłaszać do 10.06.2022 roku na adres mailowy premiasamsung@smolar.pl lub pocztą tradycyjną na adres: Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Promocja cashback – kup Galaxy Buds2 i zyskaj zwrot 270 zł”.
  • Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni roboczych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją urządzenia i pozostałymi krokami!

Przydatne linki

Strona promocji

Regulamin

Formularz zgłoszeniowy

Modele objęte promocją

FAQ

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

11 Odpowiedzi
Robert232
First Poster
Opcje
Kupilem sluchawki buds, otrzymałem dwa maile od Samsunga że dostanę zwrot części pieniędzy.  I nic te ich zwrotu to jakieś oszustwo. Nie ufajcie im. 
0 Like
Doti1983
Helping Hand
Opcje
A nie napisali, że w ciągu 21 dni?
0 Like
Dariusz0000
First Poster
Opcje
20 kwietnia sie rejestrowalem, Dostalem maila ze dostane info w ciagu 14 dni, i do tej pory cisza
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dariusz0000, można wyjść z inicjatywą i zapytać organizatora, co się dzieje ze zgłoszeniem: premiasamsung@smolar.pl :winking-face:

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

dollmeat
Apprentice
Opcje

Niemal miesiąc temu wysłałam formularz zgłoszeniowy do promocji zwrotu 270zł za zakup słuchawek Galaxy Buds 2. Termin określony regulaminem minął tydzień temu i w dalszym ciągu nie otrzymałam ani żadnego maila potwierdzającego pozytywne rozpatrzenie zgłoszenia, ani też deklarowanego zwrotu. Kontaktowałam się w ubiegły poniedziałek z agencją Smolar obsługującą promocję i niestety otrzymałam jedynie zdawkowe wyjaśnienie, że zgłoszenie zostało pozytywnie zaakceptowane ale zwrot zostanie zrealizowany w późniejszym terminie, ze względu na jakiś rzekomy problem techniczny po stronie firmy Samsung. Pracownik firmy Smolar nie był jednak w stanie powiedzieć kiedy dokładnie ten "problem" zostanie rozwiązany... Polecono mi czekać i przekazano, że w najbliższych dniach otrzymam potwierdzenie pozytywnego rozpatrzenia zgłoszenia oraz zwrot. Minął tydzień i w dalszym ciągu nie otrzymałam ani potwierdzenia ani zwrotu. Proszę zatem o informację w jakim terminie "problem techniczny" zostanie rozwiązany? Sprawa wygląda na prawdę nieprofesjonalnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że gdybym sama nie skontaktowała się z firmą Smolar to nie wiedziałabym nawet o problemie ze zwrotem i statusie zgłoszenia...

TomaszH_
Pioneer
Opcje
Ja formularz wysłałem 20 kwietnia i do dzisiaj cisza. Zero informacji. Wygląda to na grubszy problem techniczny ale nikt nic nie wie. Jedyne co możemy robić to czekać.
Sylwiaaaa
Explorer
Opcje
Również wypełniłam formularz, minęło 14 dni roboczych i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Napisałam 3 dni temu maila w tej sprawie i również brak odpowiedzi...
PanRobert
Journeyman
Opcje

21.04 kupione - poza potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia - nic. E-mail do agencji - nic.  Przepraszam, ale gdybym wiedział, że samsung ma to gdzieś to za te pieniądze kupiłbym lepsze słuchawki. Za 230 PLN to one są niezłe, ale za 500 to już nie bardzo... A pociętego pudełka nie zwrócę do sprzedawcy...

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Sylwiaaaa@PanRobert, tak jak jest napisane wyżej, jest globalny problem techniczny, stąd te opóźnienia, więc trzeba cierpliwie poczekać, aż zostanie naprawiony.

Witaj na Forum Samsung!

0 Like