Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sierpniowa Promocja Zwrot na Kartę – Galaxy Watch6, Galaxy Watch6 Classic

(Temat utworzony: 16-08-2023 08:00 PM)
2936 Wyświetlenia
sylwester77
Explorer
Opcje

Potrzebuję informacji odnośnie zwrotu 400 na karte mobilną,ale nie mogę odnaleźć zegarka w identyfikacji produktu pisze numer prawidłowo i go nie odnajduje,czy trzeba dłużej czekać niż minimum 5 minut, jak jest napisane w regulaminie. Na aplikacji baner się wypalił. Proszę o jakieś info. Pozdrawiam. 

87 Odpowiedzi
TomMavZack
Explorer
Opcje
No i po interwencji łaskawie dostałem kod.
Ale oczywiście jest myk.
KOD NIE DZIAŁA
TO JEST ŻAŁOSNE 🤦🏻‍♂️🤮
Znowu trzeba pisać. Poniżej dna ta promocja a zwłaszcza jej obsługa.
0 Like
sylwester77
Explorer
Opcje
Musisz formularz promocyjny wypełnić na stronie samsung zwrot na kartę
0 Like
KatarzynaSt
Journeyman
Opcje
Proszę o pomoc , gdzie znajdę na pudełku wyciętą tabliczkę? 

Zrobiłam kilka zdjęć z każdej strony pudelka , jednak dostałam email o takiej treści. 

Informujemy, że dostarczone dokumenty nie są wystarczające do pozytywnej weryfikacji zgłoszenia. Z tego powodu zwracamy się z prośbą o dosłanie

zdjęcia wyciętej tabliczki znamionowej z opakowania

Brakujące zdjęcia/dokumenty prosimy przesłać na adres promocjaGW6@smolar.pl najpóźniej w ciągu 5 dni roboczych od wysłania tej wiadomości. W przeciwnym razie Państwa zgłoszenie zostanie odrzucone
0 Like
ChromeCookie
Student
Opcje
Tabliczka znamionowa to tam gdzie jest kod kreskowy i imei, należy ją wyciąć. I po wycięciu wysyłasz zdjęcie pudełka i wyciętej z pudełka tabliczki
KatarzynaSt
Journeyman
Opcje
Bardzo dziękuję, jednak co to za pomysł:) w życiu bym się nie skapnęła hahah 😄
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KatarzynaSt  dokładnie kod kreskowy na pudełku :smiling-face:

0 Like
Heniekok
Pathfinder
Opcje
Witam wszystkich moze ktos mi pomoże co mam wyciąć aby zrobic fotkę. Wypelnialem formularz przez telefon i nie mialem przykładowych zdjęć. Dziś smolar prosi o cyt.

"zdjęcia wyciętej tabliczki znamionowej z opakowania"

Zdjęcie które wyslalem uwidaczniało całe pudełko z kodami kreskowymi i doslownie wszystko. Wiec teraz nie wiem co mam odesłać. Formularz juz nieaktywny wiec nie moge zobaczyć 😔 może ktoś wrzuci jakieś przykładowe zdjęcie jak to ma wyglądać bo mnie delikatnie mówiąc coś trafi.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tabliczka znamionową na opakowaniu ma Pan tam gdzie jest kod kreskowy i numer IMEI proszę to wyciąć zrobić i wysłać zdjęcie.
Krzysiekdm73
Pioneer
Opcje
Tak mniej więcej.....wyciąć kawałek kartonu z kodami Screenshot_20230807_142504_Gallery.jpg
Heniekok
Pathfinder
Opcje
Panowie Serwisant i Krzysiekdm73 rozumiem że wycinam i wysyłam zdjęcie wyciętej tabliczki a nie zdjecie wyciętego pudełka??? Bo wyslalem im wlasnie to tylko bez wycinania..
0 Like