Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja 10% dla studentów

(Temat utworzony: 20-09-2023 05:16 PM)
1133 Wyświetlenia
huurricanee00
Student
Opcje

Witam. Chciałabym dowiedzieć się, czy ktoś może również ma podobny problem. Chciałam skorzystać z promocji 10٪ zwrotu dla studentów po zakupie, ale mam problem z uczelnianym mailem. Tworząc konto potrzebuję kodu do weryfikacji maila, tyle że nie jestem w stanie zalogować się i uzyskać ten kod, bo nie działa to tak jak na zwykłych mailach. Da się to jakoś obejść, aby przy wypełnianiu formularza wpisać mail uczelniany? Bo inaczej wniosek zostaje odrzucony

0 Like
16 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@huurricanee00, możesz trochę dokładniej opisać, o co chodzi, co masz na myśli, że nie działa to tak, jak na zwykłych mailach?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
huurricanee00
Student
Opcje
Potrzebuję kodu z maila aby się zarejestrować i skorzystac z promocji, a moja uczelnia nie ma swojej poczty, mamy przypisane maile, ale nie da się wejść nigdzie, aby dostać wiadomość na tego maila
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@huurricanee00, jeszcze tylko potwierdzę, o tej promocji mówimy? https://www.samsung.com/pl/campaign/oferta-dla-studentow/

Jeśli tak, to skontaktuj się z Organizatorem promocji na maila z Regulaminu, opisz, jak wygląda sytuacja, może będą mieli dla Ciebie jakieś rozwiązanie: program-student@smolar.pl

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wiiktoriaa
Journeyman
Opcje
Hej, chciałabym wziąć udział w tej promocji, jednakże nie wiem czy dobrze rozumiem, mianowicie trzeba tam podać uczelnianego maila, czyli muszę założyć nowe konto samsung powiązane z mailem uczelnianym? Nie można skorzystać z tego konta które się już posiada?
0 Like
Dyktator
Journeyman
Opcje
Ja zmieniłem na uczelniany w istniejącym !
ELM0
Helping Hand
Opcje
W regulaminie jest napisane że nie może być prywatnyScreenshot_20231005_183228_Samsung Notes.jpg
Wiiktoriaa
Journeyman
Opcje
Właśnie dlatego się pytam, bo wiem, że nie może być prywatny, a wiec zastanawiam się czy muszę założyć nowe konto.
0 Like
Wiiktoriaa
Journeyman
Opcje
I twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie?
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Ja bym zrobił jak napisal wyżej kolega Dyktator.