Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sierpniowa Promocja Zwrot na Kartę – Galaxy Watch6, Galaxy Watch6 Classic

(Temat utworzony: 16-08-2023 08:00 PM)
2939 Wyświetlenia
sylwester77
Explorer
Opcje

Potrzebuję informacji odnośnie zwrotu 400 na karte mobilną,ale nie mogę odnaleźć zegarka w identyfikacji produktu pisze numer prawidłowo i go nie odnajduje,czy trzeba dłużej czekać niż minimum 5 minut, jak jest napisane w regulaminie. Na aplikacji baner się wypalił. Proszę o jakieś info. Pozdrawiam. 

87 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylwester77, Który dokładnie numer wpisujesz w tym polu ? Tam trzeba wpisać pełny model, np. SM-R960NZSAEUE 

0 Like
sylwester77
Explorer
Opcje
Taki wpisuje albo ten od 880....
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylwester77, Na liście nie ma Twojego modelu zegarka ?

0 Like
sylwester77
Explorer
Opcje
Tak
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylwester77, W takim razie wybierz inny dostępny model. Po wypełnieniu formularza od razu napisz email do organizatora promocji o zaistniałej sytuacji. promocjaGW6@smolar.pl

Ewentualnie możesz tylko napisać do organizatora i poczekać aż doda brakujące modele do listy.

Jankoś
Journeyman
Opcje
Witam, jak to jest, że oddając stary smartwatch watch4 classic lte stan używany ale poszanowany ze wstępnych 400 pln, po wysłaniu proponują 98 pln? Jak dla mnie to jest chwyt poniżej samsunga. Słabo. Za 90 dych to wolę oddać jakiemuś dzieciakowi.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jankoś, Skontaktuj się z Foxaway i dopytaj, skąd wynika zaniżona wycena urządzenia

samsung.pl@foxway.com

slawek99
Explorer
Opcje
Witam przyszedł mi dziś Galaxy watch6 i chciał bym skorzystać z tej opcji zwrotu lecz nie widzę tego baneru gdzie mogę wypełnić ten formularz co robić gdzie szukać. Z góry dziękuję za informację 
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@slawek99, Formularz rejestracyjny znajdziesz na poniżej stronie

https://www.samsung.com/pl/campaign/galaxy-zwrot/

0 Like