Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Sierpniowa Promocja ECOSYSTEM: Rodzina Galaxy Tab S9 z z wybranymi etui Book Cover z klawiaturą

(Temat utworzony: 01-09-2023 10:50 PM)
162 Wyświetlenia
marianski
Explorer
Opcje

Cześć

kupiłem tablet Galaxy Tab S9+ w wersji wifi.
przy wypełnianiu formularza wybieram produkt  Galaxy Tab S9+ (Wi-Fi) (Graphite), następnie do wpisania są 2 pola:
- nr seryjny lub IMEI w przypadku modeli w wersji LTE lub 5g
- IMEI

pierwsze pole automatycznie jest uzupełniane numerem seryjnym, natomiast co wpisać w drugie? 
z tego co wiem tablety z wi-fi nie posiadają IMEI

proszę o podpowiedź co wpisać w drugie pole

Eviesho
Explorer
Opcje
Witam, gdzie mogę znaleźć formularz zgłoszeniowy w samsung members do promocji z samsung galaxy tab s9 ultra. Nie mogę tego nigdzie zlokalizować. Tablet już zarejestrowany.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Kiedy rejestrowałeś? Z informacji w regulaminie wynika że do 24 godzin formularz powinien się pojawić
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Eviesho, Napisz, o jaką promocję dokładnie chodzi oraz podaj termin i miejsce zakupu urządzenia.

Eviesho
Explorer
Opcje
Chodzi o promocje z klawiaturą. Zakupiony 2 dni temu na stronie samsunga, dzisiaj przyszedł. Zarejestrowany dzisiaj koło 17.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Poczekaj te 24 godziny, tak jest w regulaminie.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Eviesho, Baner powinien pojawić się w ciągu 24 godzin od momentu aktywacji urządzenia. Proponuję zaczekać do jutra.

Eviesho
Explorer
Opcje
Dzięki za info. 💙
malisu
First Poster
Opcje
Hej wczoraj włączyłam pierwszy raz tablet i nadal nie mam nigdzie tego baneru jak to znaleźć bo czas do jutra...
0 Like
Eviesho
Explorer
Opcje
W tym miejscu tylko że pojawią się to w ciągu 24h po zarejestrowaniu urządzenia. Screenshot_20230902_223436_Samsung Members.jpg
malisu
First Poster
Opcje
Czym jest ta rejestracja? Chodzi ogólnie o włączenie tabletu? Czy muszę coś jeszcze robic? Bo jeśli o to chodzi to już minęło,nawet ponas 24h
0 Like