Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Sierpniowa Promocja ECOSYSTEM: Rodzina Galaxy Tab S9 z z wybranymi etui Book Cover z klawiaturą

(Temat utworzony: 15-08-2023 10:48 AM)
1609 Wyświetlenia
marianski
Explorer
Opcje

Cześć

kupiłem tablet Galaxy Tab S9+ w wersji wifi.
przy wypełnianiu formularza wybieram produkt  Galaxy Tab S9+ (Wi-Fi) (Graphite), następnie do wpisania są 2 pola:
- nr seryjny lub IMEI w przypadku modeli w wersji LTE lub 5g
- IMEI

pierwsze pole automatycznie jest uzupełniane numerem seryjnym, natomiast co wpisać w drugie? 
z tego co wiem tablety z wi-fi nie posiadają IMEI

proszę o podpowiedź co wpisać w drugie pole

Przejdź do rozwiązania
52 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Grzypski, w takim razie uruchom go ponownie i czekaj na baner. Jeśli się nie pojawi do 24h, to napisz do organizatora promocji na maila, który podał @kamil40013.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Grzypski
Explorer
Opcje
Niestety, sytuacja wygląda podobnie jak u @marianski.. błąd dla pola IMEI ( moja wersja Galaxy Tab S9+ WiFi ), zgłoszone na wskazany @ ekosystem-samsung@smolar.pl
0 Like
marianski
Explorer
Opcje
szukałem dalej na własną rękę, ponieważ nie dostałem jeszcze odpowiedzi od obsługi promocji. w linku poniżej zalecenie od Samsunga co zrobić, w tabletach w wersji wifi należy wpisać 15 randomowych cyfr

https://www.facebook.com/105164616191968/posts/pfbid0Pku6UVa2G9xKFphkBMKHCtZrAJ4FMeZeBZcFUob3MhwQU5r...

napisałem do nich na czacie i odpowiedzieli to samo. przy ewentualnych wątpliwościach dział obsługi promocji ma się skontaktować - zobaczymy

z ciekawostek dodam, że dziś przejazdem przy okazji również przeszedłem się do salonu Samsunga, opowiedziałem o co chodzi i pan pracujący próbując wprowadzić kod *#06# kilka razy nie miał zielonego pojęcia, że w wersji wi-fi nie ma numerów imei i zrzucał winę na wersję demonstracyjną wgraną w tablet na wystawie w salonie, komedia :smiling-face:
Grzypski
Explorer
Opcje
Mam jeszcze pytanie, czy można skorzystać z dwóch promocji na raz? Zarówno otrzymać etui z klawiaturą i otrzymać zwrot na kartę 450zł ( w samsung members pojawiły mi się takie banery ).
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzypski, W którym dniu dokonałeś zakupu urządzenia ? Promocja ze zwrotem 450 zł jest przeznaczona dla tabletów zakupionych w okresie przedsprzedaży. Promocja z klawiaturą obowiązuje dla urządzeń zakupionych od 11.08 do 03.09. Zgodnie z powyższym przysługuje Ci możliwość uczestnictwa tylko w jednej promocji.

Grzypski
Explorer
Opcje
Zakup 12.08.2023, dziwne bo po kliknięciu w baner otrzymałem kod promocyjny do otrzymania zwrotu na karte i trochę mnie to zmyliło..
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzypski, Środki na karcie są dostępne dopiero po 14 dniach od wpisania tego kodu do aplikacji "Samsung Zwrot na Kartę". Wydaje mi się, że w tym czasie organizator może zablokować do nich dostęp, jeśli wykryje niezgodność.

0 Like
Grzypski
Explorer
Opcje
Czyli sprawa wyjaśni się sama, dzięki za odpowiedź :smiling-face:
0 Like
Rozwiązanie
marianski
Explorer
Opcje

dzisiaj dostałem taką odpowiedź, która raczej wyjaśnia wszystko:

"Dzień dobry,
widzimy, że zgłoszenie wpłynęło do systemu i jest w trakcie weryfikacji. Przepraszamy za zaistniałe utrudnienia, pojawiające komunikaty były spowodowane błędem w formularzu. Oczywiście pole IMEI w przypadku modeli z wi-fi nie będzie sprawdzane w trakcie weryfikacji.

Pozdrawiamy,
Zespół Obługujący Promocje Samsung"

Grzypski
Explorer
Opcje
O dobrze wiedzieć, na moją wiadomość jeszcze nie odpowiedzieli..
0 Like