Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Rewards w nowej odsłonie z nowymi poziomami członkostwa

(Temat utworzony: niedziela)
34 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung-Rewards.jpg

Samsung Rewards to program lojalnościowy, który wynagradza klientów kupujących na samsung.pl. Od dziś możecie korzystać z benefitów w nowej odsłonie programu Samsung Rewards. Do programu zostały wprowadzone poziomy członkostwa, dzięki którym użytkownicy mogą otrzymać dodatkowe punkty oraz inne korzyści:

poziomy-Rewards.jpg

Już teraz możecie sprawdzić swój poziom członkostwa odwiedzając stronę Samsung Rewards. Poziom członkostwa jest określany na podstawie poniższych kryteriów liczony z ostatnich 24 miesięcy:

poziomy-czlonkostwa.jpg

Zachęcam do odwiedzenia strony z podstawowymi informacjami o nowej odsłonie Samsung Rewards oraz do zapoznania się z regulaminem:

36 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@Amazigh Punkty pojawią się na Twoim koncie Samsung Account do końca 15. dnia od daty odebrania zamówienia. Warunkiem ich otrzymania jest bycie zalogowanym do konta podczas dokonywania zakupów.

Jeśli odstąpisz od umowy i zwrócisz produkt w ciągu ustawowych 14 dni, punkty się nie pojawią na koncie.

Tutaj są dostępne dodatkowe informacje:

https://www.samsung.com/pl/rewards/

Amazigh
Big Cheese
Opcje
Dzięki! To że po ewentualnym zwrocie (anulowaniu transakcji) punktów nie będzie - jest aż nazbyt, przynajmniej dla mnie, oczywiste... 👌
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Thx!
0 Like
Mhlxz
Pioneer
Opcje
Cześć,

Czy ktoś miał sytuacje, że kupił sprzętu za ponad 20k i nadal ma poziom Blue a nie Platinum?
Punkty Samsung Members się naliczyły, ale poziom nadal mam Blue.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mhlxz  Cześć 

Możliwe że Opóźnienie w aktualizacji wynika że System Samsung Members może potrzebować czasu na przetworzenie zakupu i zaktualizowanie Twojego poziomu. Czasami trwa to kilka dni

Mhlxz
Pioneer
Opcje
Kupowałem towar i odebrałem prawie miesiąc temu 😅 Na supporcie chat coś z tym zrobią czy trzeba pisać e-maila?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mhlxz  Skontaktuj się z obsługą klienta Samsung. Wyjaśnij im swoją sytuację, podaj szczegóły zakupu (datę, produkty, kwotę) oraz informacje o swoim koncie Samsung Members. Powinni być w stanie zweryfikować Twój status i pomóc w rozwiązaniu problemu. Możesz ich znaleźć na oficjalnej stronie Samsunga w sekcji "Wsparcie".