Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Rewards w nowej odsłonie z nowymi poziomami członkostwa

(Temat utworzony: 15-02-2024 12:00 PM)
1573 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung-Rewards.jpg

Samsung Rewards to program lojalnościowy, który wynagradza klientów kupujących na samsung.pl. Od dziś możecie korzystać z benefitów w nowej odsłonie programu Samsung Rewards. Do programu zostały wprowadzone poziomy członkostwa, dzięki którym użytkownicy mogą otrzymać dodatkowe punkty oraz inne korzyści:

poziomy-Rewards.jpg

Już teraz możecie sprawdzić swój poziom członkostwa odwiedzając stronę Samsung Rewards. Poziom członkostwa jest określany na podstawie poniższych kryteriów liczony z ostatnich 24 miesięcy:

poziomy-czlonkostwa.jpg

Zachęcam do odwiedzenia strony z podstawowymi informacjami o nowej odsłonie Samsung Rewards oraz do zapoznania się z regulaminem:

40 Odpowiedzi
szynas
Navigator
Opcje
Gdzie to sprawdzić na stronie bo nie mogę znaleźć....
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zaloguj się w sklepie Samsung a następnie przejdź do: Menu (ikonka z awatarem) > Samsung Rewards. Ewentualnie możesz kliknąć w poniższy odnośnik:

https://www.samsung.com/pl/mypage/rewards/

szynas
Navigator
Opcje
Jestem na swoim koncie ale nie mogę trmego nigdzie znaleźć
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

A kliknąłeś w odnośnik, który podałem wcześniej? Po wejściu na stronę zobaczysz ilość punktów i stopień członkostwa. Rozumiem, że jesteś zarejestrowany do programu Samsung Rewards?

szynas
Navigator
Opcje
Ok mam ale dziwne to jest bo kupiłem już telefonów w sklepie samsung na większą sumę a mam nanizszy poziom...Czy to nje działa wstecz
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Działa wstecz. Członkostwo jest liczone na podstawie ostatnich 24 miesięcy. Możesz sprawdzić historię punktów. Możliwe, że nie przekroczyłeś kwoty 10,000 zł.

szynas
Navigator
Opcje
No właśnie przekroczyłem bo mam zakupy na kwotę 13000zl
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli taka kwota uzbierała się od 14.02.2022 aż do do 14.02.2024 to pozostaje złożyć reklamację. Namiary reklamacyjne znajdziesz w regulaminie programu.

PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja mam informacje że liczone jest od 14.02.2024r więc nie liczy wstecz
0 Like