Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S9+brak kodu odkup w Samsung Members

(Temat utworzony: 09-03-2018 10:59 PM)
17706 Wyświetlenia
mazkaj
Student
Opcje

Po włączeniu telefonu S9+ w aplikacji Members nie pojawia się kod promocyjny.

Jest zakładka Benfits ale nic tam nie ma.

Nieaktualne - wszystko jest ok, wystarczyło chwilę poczekać.

488 Odpowiedzi
Thiago83
Explorer
Opcje

Ja to samo zrobiłem. Od kilku dni niestety odpowiedzi brak i nadal brak kuponu w samsung members.

To jest chyba najbardziej irytujące - odpowiedzieli schematem, a potem cisza gdy wszelkie dowody zakupu dostali.

Dziś rano dostałem wiadomość od odkup@, iż w ciagu trzech dni baner z promocją "Witaj nowy" powinien być widoczny.

0 Like
perlista
Journeyman
Opcje

Dziś dzwoniłam, skończyły się głośniki :(((

14 dni oczekiwania na kod na głośnik i 14 dni na zwrot telefonu, czyli nie dostanę głośnika ani telefonu zwrócić nie mogę, kodu na odkup do dziś nie dostałam, mimo reklamacji, mam ochotę wyrzucić tv, mikrofalę i co tam jeszcze znajdę samsunga w domu...

0 Like
Gosia980
Apprentice
Opcje

Doskonale Cię rozumiem. Następnym razem jak zobaczę jakąś promocję z Samsunga, przejdę zupełnie obojętnie.  Nigdy nie czułam się tak oszukana jak teraz. Zrobili ludzi w balona na masową skalę. 

Martus985
Explorer
Opcje

Ja tez dzis dzwoniłam brak kuponów chociaz u mnie 12 dzień od uruchomien8a telefonu. Głośniki sie skończyły.  Zastanawiam sie nad oddaniem telefonu tak mnie zdenerwowali.

0 Like
perlista
Journeyman
Opcje

Mi kod należał się wczoraj i samsung na swoim Facebook wczoraj jeszcze pisał, że kody do promocji jeszcze się nie skończyły a kodu i tak nie dostalam. Dziś rano informacja, że nie ma. Wczoraj były ale nie dostałam, no co za bzdury

Martus985
Explorer
Opcje
Czy my możemy cis z tym zrobić? Ktoś się orientuję
0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@Martus985 @perlista @Gosia980

Jeśli macie zażalenia odnośnie promocji z głośnikiem Marshall, kierujcie zgłoszenia na adres razem@oexebusiness.com.

Dwisn
First Poster
Opcje

Nic nie możecie zrobić. W regulaminie promocji jest napisane, że promocja trwa do określonej daty lub wyczerpania się głośników.

A kupon jest dostępny "nie wcześniej niż po 14 dniach od dnia rejestracji" 

0 Like
perlista
Journeyman
Opcje

wiem ale mi głośnik należał się wczoraj i wczoraj Samsung pisał, że kody jeszcze są...Niestety wiem, że nic z tego nie będzie, tyle, że sobie ponarzekam

0 Like
Dwisn
First Poster
Opcje

Cyt. z regulaminu: "W przypadku, gdy liczba zgłoszeń w Promocji przekroczy liczbę Nagród, o uzyskaniu Nagrody decydować będzie kolejność wypełnienia Formularza. (data, godzina, minuta)."

Zgłoszeń(formularz) , a nie wyświetlenia kodu w aplikacji czy daty rejestracji w aplikacji. Zgłoszenie się robi na podstawie baneru.

Niestety... 😕

Swoja drogą: o jakim telefonie piszemy (sam czekam) 

0 Like