Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedsprzedaż Serii S21 zamów i odbierz prezenty!

(Temat utworzony: 17-02-2021 02:48 PM)
408 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

przedsp.PNG

Hej 😊

Poniżej opiszę Wam działanie promocji dotyczącej przedprzedaży serii S21 5G. 

Przedsprzedaż trwa od 14.01 do 28.01.2021 r. Liczba produktów oraz nagród ograniczona.

Co trzeba zrobić?

• Kup Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G albo Galaxy S21 5G w okresie przedsprzedaży od 14.01 do 28.01.2021 r.

• W trakcie zakupu wybierz swój prezent: przy zakupie Galaxy S21 Ultra 5G odbierz Galaxy Buds Pro i Galaxy SmartTag, przy zakupie Galaxy S21|S21+ 5G odbierz Galaxy Buds Live i Galaxy SmartTag.

• Swój najnowszy Galaxy wraz z prezentem zostanie wysłany na wskazany przez Ciebie adres, lub do wskazanego przez Ciebie punktu odbioru.

Co otrzymujemy wraz z urządzeniem? 😊

Dla modelu S21 Ultra 5G najnowsze słuchawki Galaxy Buds ProGalaxy SmartTag.

Dla modelu S21+ 5G i S21 5G słuchawki Galaxy Buds LiveGalaxy SmartTag.

Jak wypełnić formularz?

przedsp1.PNG

Przydatne linki:

Zamów urządzenie w przedprzedaży

Jak odebrać nagrodę

Regulamin promocji

FAQ

977 Odpowiedzi
Kolbi82
Explorer
Opcje
Tez dostalem
0 Like
tennowy
First Poster
Opcje
wy dostaniecie ja kupujac s21ultra w przedsprzedazy dostalem wlasnie e-mail ze moj produkt nie jest objety promocja
0 Like
Kwisa
Pioneer
Opcje
też dostałam , do 3 marca wysyłka , zobaczymy. 🤞
0 Like
Gregor406
Student
Opcje
jestem posiadaczem s21 ultra 16/512 który miał u nas opóźnienie 2 tygodniowe i u mnie nawet baner nie chce się wyświetlić...kilka rozmów z bokiem,chatów tekstowych, teraz e-mail i czekam. Jest to na maxa żenujące...
0 Like
Gregor406
Student
Opcje
no i teraz do dwóch tygodni oczekiwanie na odpowiedź... czyli akurat jak się skończy promka....
0 Like
DPSGaming
Explorer
Opcje
To dzwoń do nich
0 Like
damiannn
Explorer
Opcje
Witam. Kupiłem w przedsprzedaży Galaxy S21 Ultra. Wypełniłem formularz o przyznanie nagrody w postaci słuchawek i dostałem pozytywna odpowiedź. W formularzu wpisałem adres wysyłki ale musiałem pilnie wyjechać stamtąd. Orientuje się ktoś czy i ewentualnie w jaki sposób mozna zmienić adres dostawy? Z tydzień temu napisałem maila do organizatora konkursu w tej sprawie ale  brak odpowiedzi. 
0 Like
adidas3140
Apprentice
Opcje
Gdzie wypełniłeś formularz tez chcialbym skorzystać z promocji ale nie wiem jak
0 Like
damiannn
Explorer
Opcje
A kiedy kupiłeś telefon?
0 Like
adidas3140