Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedsprzedaż Galaxy A53 5G - słuchawki Galaxy Buds Live w prezencie + Rewards Booster w sklepie online Samsung

(Temat utworzony: 01-04-2022 10:57 PM)
175 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

A53 5G budsy live.png

Mogliście to przegapić, także już biegnę z informacją: dzisiaj o 15:00 premierę miało nowe pokolenie serii A, model A53 5G! Jeśli chcecie nadrobić informacje w super skondensowanej pigułce, podrzucam link do szybkiej prezentacji: https://youtu.be/RPQz1hB8STg

Galaxy A53 5G wszedł na rynek cały na biało (i niebiesko, czarno i pomarańczowo) wraz z promocją przedsprzedażową oraz specjalnym na tę okazję boosterem punktów Rewards w sklepie Samsung. 

Zaczynając od słuchawek

Jak wziąć udział?

1. Kup Galaxy A53 5G w okresie od 17.03.2022 do 31.03.2022 u partnerów handlowych wskazanych w Regulaminie.
  2. Między 17.03.2022 a 07.04.2022 aktywuj zakupiony smartfon. Poprzez aktywację rozumie się uruchomienie produktu z aktywną kartą SIM polskiego operatora, wykonanie połączenia na czas min. 5 minut, uzyskanie dostępu do sieci internet oraz zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego (EULA).
  3. Między 17.03.2022 a 14.04.2022 zaloguj się do aplikacji Samsung Members i wypełnij formularz zgłoszeniowy dostępny w zakładce "Korzyści". 

WAŻNE! Baner z formularzem pojawi się do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia.

4. Wysyłka słuchawek nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia. Weryfikacja trwa do 14 dni kalendarzowych, więc maksymalny czas oczekiwania na Buds Live może wynosić 14+21 dni!

W promocji bierze udział sporo partnerów handlowych, także koniecznie sprawdźcie Regulamin przed zakupem :]

Rewards Booster

Tutaj sprawa jest tak prosta, że nawet nie chce mi się robić podpunktów. W terminie od 17.03 do 31.03.2022 użytkownicy zarejestrowani w programie Samsung Rewards za zakup A53 5G otrzymają 5x więcej punktów Rewards, niż poza promocją. Oczywiście, dotyczy to WYŁĄCZNIE zakupu w sklepie online Samsung.

Ważne informacje

• Zachęcam do dokładnego zapoznania się z Regulaminem dostępnym w załączniku, znajdziecie tam informacje dotyczące partnerów handlowych i wszystkich dat, terminów i założeń, które trzeba spełnić, aby otrzymać zwrot!
  • Reklamacje można zgłaszać do 26 maja 2022 roku na adres e-mail sluchawkiwprezencie@smolar.pl lub pocztą tradycyjną — Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Premiera Galaxy A53 5G”. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.
  • W promocji można wziąć udział tylko raz.

Przydatne linki

Regulamin promocji ze słuchawkami

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

209 Odpowiedzi
tomekbartek
Explorer
Opcje
Z tego co pamiętam promocja na słuchawki była do 24.03. Ja zdążyłem złożyć wniosek. Teraz czekam
0 Like
Lidka000000
Pioneer
Opcje
No wyczytałam w regulaminie że do 31.03 i ja akurat w ostatnim dniu kupiłam
0 Like
tomekbartek
Explorer
Opcje
Być może. Próbuj, może się uda.
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Ale co kupilas 31 marca?
0 Like
Lidka000000
Pioneer
Opcje
Telefon
0 Like
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Ale jaki model?
0 Like
Lidka000000
Pioneer
Opcje
Promocją dotyczyła A53 5g i chybaA22 ja ten pierwszy mam
0 Like
Lidka000000
Pioneer
Opcje
Dziś się udało zgłosić i jest baner:)
Mikoł
First Poster
Opcje

Czy ktos wie co trzeba zrobic w telefonie Galaxy A53 5g zeby wkleic zdjecie rachunku zakupu telefonu do formularza

zeby otrzymac sluchawki jak zapewniaja w promocji ?

Przycisk w formularzu nie dziala wiec trzeba zrobic cos w rodzaju skopioj wklej problem w tym ze jest to strona internetowa i trzeba wiedziec jak to zrobic z poziomu wlasnego telefonu

Mysle ze jest to celowe utrudnienie ktos pomyslal ze tego rodzaju haczyk skutecznie zniecheci amatorow darmowych sluchawek

Z gory dziekuje 

Marek

0 Like
HubertMi
First Poster
Opcje
Pan przynajmniej otrzymał baner do tego formularza. Ja nadal czekam. Nie widziałem jeszcze takich schodów by się do udziału w promocji zgłosić.
0 Like