Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualne promocje 24.01.2025 - Przedsprzedaż Galaxy S25

(Temat utworzony: 19-02-2025 10:30 AM)
1435 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

JustynaM_0-1737712855369.png

W tym roku oferta promocyjna związana z Przedsprzedażą została znacznie uproszczona. Obyło się bez skomplikowanych procesów i zawiłych promocji :] Przyjrzyjmy się co dokładnie mamy do wyboru!

• Zyskaj do 2500zł gwarantowanego zwrotu  w Programie Odkup LUB 400zł zwrotu na kartę

Klaaasyk. Telefon należy kupić w dniach od 22.01.2025 do 06.02.2025. Dokładne instrukcje znajdziecie tutaj: https://www.samsung.com/pl/trade-in/ 

JustynaM_0-1737718072210.png

• 2 razy więcej pamięci w cenie do 1100zł niższej do 06.02.2025

Prosta sprawa; kupując telefon z 256GB płacicie jak za 128GB, 512GB w cenie 256GB i tak dalej :]

JustynaM_2-1737713345328.png

• 5% zniżki w aplikacji Samsung Shop do 24.01

Tylko do 24.01 dodatkowe 5% zniżki w aplikacji Samsung Shop z kodem GALAXY-25, wyłącznie dla zalogowanych użytkowników.

• Zwrot do 600 zł przy zakupie zestawu 4 urządzeń Galaxy

JustynaM_3-1737713476887.png

• Zwrot 10% wartości produktu w punktach Samsung Rewards

Prosta sprawa jak drut: Zamów S25 Ultra 256GB i 10% jego wartości dostajecie z powrotem w punktach Samsung Rewards.

• Kup ubezpieczenie Samsung Care+ z rabatem 30%
  • Zamów w ratach 30x0%, RRSO 0%

Poza tym, ptaszki ćwierkają, że jeżeli zagadacie konsultanta na czacie Samsunga o kod zniżkowy na -200zł, jest niewykluczone, że taki kod otrzymacie ;] Nie łączy się on z kodem z rejestracji na Unpacked!

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

1 743 Odpowiedzi
konradd86
Voyager
Opcje
O to ciekawe, że masz baner na słuchawki
0 Like
Warszu
First Poster
Opcje
Na słuchawki tak ale na zwrot 400zl już nie, poczekam do jutra jeśli się nie pojawi będę kontaktował się z supportem
0 Like
Matiyo
Explorer
Opcje
Ja juz dostałem kod
0 Like
IzaB
Pathfinder
Opcje
i działają błyskawicznie bo 5 wypełniłam formularz, 6 dostałam potwierdzenie, a 7 dokumenty do umowy o kartę... więc teoretycznie 35 dni, praktycznie 3 dni...
0 Like
r3d1
Helping Hand
Opcje
Mój przypadek jest inny.
1. Kupiłem 22 stycznia.
2. Telefon odebrałem 4. lutego
3. Baner pojawił się 9. lutego
4. Wniosek wypełniłem 9. lutego
5. Potwierdzenie spełnienia wniosku otrzymałem 9. lutego
6. Do dziś -18. lutego brak info potwierdzającego, że kwalifikuję się do promocji.
Mają 21 dni więc czekam.

Ponadto masz umowę na kartę. Jaki masz czas na liczniku do odblokowania kwoty?
0 Like
IzaB
Pathfinder
Opcje
teraz już zostało tylko 2 dni, ale generalnie było 2 tygodnie czyli czas na ewentualny zwrot telefonu...
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@r3d1  napisał(a):
 Jaki masz czas na liczniku do odblokowania kwoty?

Karta będzie możliwa do użycia nie wcześniej niż po 14 dniach od momentu jej dodania do aplikacji Zwrot na kartę.

r3d1
Helping Hand
Opcje

Ja to wiem, bo to nie pierwsza taka promocja. Chciałem tylko pokazać, że nawet przy najszybszej obsłudze to nie 3 dni, tylko 3 dni plus 14😉. Natomiast ja spokojnie sobie czekam. W najgorszym przypadku u mnie to powinno być 5+21+14. Spokojnie czekam i nie rezonuję.😁

Grzesiek_pl
Pioneer
Opcje

Czy można skorzystać z obu promocji? Oddałem s23 na odkup, dostałem wycenę. W members wisi baner zwrotu w programie multizwrot ale nie ma regulaminu. 

0 Like
BartekOrl
Voyager
Opcje
Hej,

uważam, że brakuje tu takich postów, więc ku pokrzepieniu serc.

Po zakupie S25 i odpaleniu telefonu miałem praktycznie od razu baner z promocją. Wypełniłem bez problemu.

Czekałem niecałe dwa tygodnie na pozytywne rozpatrzenie i przyjście mailem kodu.

Tego samego dnia odpaliłem apkę Zwrot na kartę i obecnie czekam, aż będę mógł używać wydanej karty.

Bez problemów, bez kłopotów. Także, żeby nie było, że wszystko jest be i niefajne to akurat mi się tym razem wszystko udało.

Być może jest więcej takich osób, ale piszą tylko Ci, którzy napotkali jakiś problem. Więc taki post dla odmiany.