Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja cashback – Rodzina Galaxy S24 - Czerwiec

(Temat utworzony: 20-06-2024 06:55 PM)
7803 Wyświetlenia
Mat238
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, 

Mam problem z wypełnieniem wniosku o promocyjny zwrot 800 zł. 

Wszytko przechodzi ale ostatni krok wywala błąd: BUISNERULES Niewłaściwy kraj.

Telefon kupiony ze strony samsung elektronics Polska, nr konta podaje polski, 

Dlaczego więc

image

pojawią mi się taki błąd? 
151 Odpowiedzi
KamilaS24U
Journeyman
Opcje
Sprawdź czy na ostatniej albo przedostatniej stronie wybiera Ci kraj Poland. Tak musi być wpisany
Lakierobejca
Student
Opcje
Udało się wysłać formularz zgloszeniowy, pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych telefonu, dziękuję wszystkim za pomoc KamilaS24U jestem Ci dłużny drineczka😁 Pozdrawiam.
Bekovsky
First Poster
Opcje
Wyślij w przedostatnim kroku formularz na maila i otwórz w chrome albo innej przeglądarce. Wtedy na koniec mozna wybrać kraj i formularz przechodzi
0 Like
Luki30
First Poster
Opcje
Witam, w dniu 19 czerwca 2024 roku zakupiłem telefon Samsung S24 Ultra 12/512 w sklepie Media Expert. Za zakup tego telefonu Samsung wprowadził promocje dot. zwrotu 800 zł na konto. Gdy wypełniłem formularz, na jego końcu gdy klikam przycisk "Następny" aby przejść dalej to wyskakuje informacja na czerwonym tle "Zasady biznesowe Kraj niewłaściwy". Zadzwoniłem na infolinię i poinformowano mnie ze telefon pochodzi z Polskiej dystrybucji i wszystko jest w porządku. Nadmieniam że korzystałem z różnych przeglądarek internetowych oraz też usuwałem pliki Cookies. Nic nie pomogło. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Jak mogę to rozwiązać?
0 Like
konto_bez_nazwy
Apprentice
Opcje
Niestety, ale myślę że musisz ustawić kraj z którego jest telefon albo zwrócić telefon
0 Like
Luki30
First Poster
Opcje
Wszędzie gdzie sprawdzałem jest ustawiony kraj Polska. Konsultant infolini gdy dzwoniłem sprawdził wszystko jest Polska. Czy mogę jeszcze ja jakoś sprawdzić czy ma pewno wszytko jest Polska i gdzie to sprawdzić?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luki30, Zajrzyj do tej wiadomości użytkownika @KamilaS24U 

https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/promocja-cashback-rodzina-galaxy-s24-czerwiec/...

W formularzu musi być wybrany kraj Poland.

0 Like
mgoga
First Poster
Opcje
W którym miejscu??? Nie widzę pozycji kraj
0 Like
KamilaS24U
Journeyman
Opcje
Jak wyżej. Jest na ostatniej lub przedostatniej stronie formularza. U mnie było Poland, wielu osobom pomogło też wyczyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarki.
0 Like
mgoga
First Poster
Opcje
Dzięki.
Gdy pyta o adres trzeba wpisać Polska.
Nic innego nie pomaga. Nawet przywracanie ustawień fabrycznych :winking-face:
0 Like