Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab S9 Ultra / Tab S9+ / Tab S9 FE+ / Tab S9 FE ze słuchawkami Galaxy Buds 2 Pro z limitem 1300 nagród

(Temat utworzony: 04-09-2024 11:17 PM)
1204 Wyświetlenia
immorti
Apprentice
Opcje

Cześć, na dniach zakupiłam Galaxy Tab S9 FE+ w terminie najświeższej promocji. Baner działa, ale wszystko szlak trafia na drugiej stronie formularza - nie da się wpisać kodu seryjnego. Wygląda tak jakby nie było tam żadnego text boxa. To jakiś ogólny problem czy tylko mi coś uposledziło?

30 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@immorti, spróbuj otworzyć formularz w innej przeglądarce.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

agagib
First Poster
Opcje
mam taki sam problem mimo otwierania w różnych przeglądarkach
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@agagib, w takim przypadku warto zgłosić się do Organizatora promocji, pomogą: promocja-tab@smolar.pl

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

juszaj
Student
Opcje
Ja już wypełniłam formularz, ale nie mam potwierdzenia, że doszedł do samsunga. Czy powinna być jakaś informacja na koncie, e-mail czy cokolwiek innego? Ktoś już wypełniał? Dodam że dalej istnieje na stronie korzyści możliwość "wypełnijformularz"
0 Like
immorti
Apprentice
Opcje
Kiedy w końcu udało mi się wypełnić ten formularz to od razu na maila wpadło potwierdzenie wpłynięcia. Podejrzewam, że jak nie doszedł mail to trzeba uderzyć do supportu pod adresem promocja-tab@smolar.pl
0 Like
juszaj
Student
Opcje
Dziękuję ślicznie za odpowiedź. Mi też teraz przyszło, chwilę trzeba było odczekać najwidoczniej. Udanych łowów:)
sadang
Student
Opcje
Hej! Ostatnio Kupiłam tableta z serii s9 i na stronie pisało że do odbioru będą galaxy buds, jednak nie mogę teraz znaleźć gdzie bym miała kliknąć aby je odebrać.
Wie ktoś może gdzie to znaleźć albo czy jest to poprostu stara oferta której samsung z jakiegoś powodu jeszcze nie zdjął ze strony?
sadang
Student
Opcje
Dziękuję bardzo :smiling-face: